BUSINESS QUEEN ACADEMY 2.0

Wil je een succesvolle online bedrijf ?

Start dan hier en NU. Dit is het programma dat ervoor zorgt dat je energetisch een match wordt met jouw 

De deuren zijn gesloten. Meld je aan voor de wachtlijst en hoor als eerste als de deuren weer open gaan.

Ben je een online ondernemer (diensten) en wil je een succesvol bedrijf maar……

 • Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel informatie en vaak ook nog tegenstrijdig waardoor je niet weet waar je moet beginnen.
 • Je raakt overweldigd door alles wat er moet gebeuren waardoor je bevriest en uitstelgedrag gaat vertonen
 • Funnel, contentmarketing, emailmarketing, webinars….waar begin je en wat is belangrijk en wat niet?
 • Je twijfelt steeds aan jezelf. Kan ik het wel? Wie ben ik nou er zijn zoveel anderen die hetzelfde doen?
 • Ik weet precies hoe het gaat.  Je wilt ; meer vertrouwen, meer vrijheid, meer omzet, meer impact en succes maar het lukt je niet. Het gaat langzaam…het gaat moeizaam. Soms krijg je ineens inspiratie en ga je ervoor maar dan word je weer tegengehouden door angsten, twijfels en onzekerheden.
 • Je weet niet meer welke stappen je moet nemen, je weet niet hoe je eruit komt, je weet niet hoe je focus houdt, je weet niet hoe je met tegenslagen om moet gaan en hoe je aan klanten moet komen. Hierdoor ben je regelmatig teleurgesteld in jezelf.
 • Het voelt allemaal als zwaar werken en je  en je dromen lijken steeds verder weg….maar wat nou als ik je kan helpen?

Wat nou als ik je kan helpen om het juiste fundament neer te zetten voor jou en jouw bedrijf voor meer vrijheid, omzet en impact?

In 3 maanden zijn jouw MIND en jouw BEDRIJF klaar voor SUCCES!

In 3 maanden geef ik je alle tools die ik heb ingezet om binnen anderhalf jaar van 0 naar 40.000 euro per maand omzet te gaan.

Ben je gestart of wil je starten met een online business (diensten) om jouw passie, talenten, kennis en gifts te delen met de wereld? Dan is er een reden dat je nu hier op deze pagina bent terecht gekomen.

Ik geloof in synchronisiteit….toeval bestaat niet en alles gebeurt om een reden.

Ik ben het afgelopen anderhalf jaar enorm snel gegroeid met mijn online business. Ik heb mijn baan in loondienst opgezegd om voor mijn passie te gaan. In anderhalf jaar tijd heb ik een omzet weten te realiseren van 40 k per maand.

Iedereen is verbaasd als ik dit vertel maar ik geloof dat iedereen dit kan. Ik ben niet anders. Ik ben begonnen met 0,0 ervaring. Had totaal geen ervaring met het ondernemerschap en hier sta ik dan.

Er kwamen afgelopen tijd steeds meer vragen over hoe ik dit deed en of ik startende ondernemers hiermee wou helpen.

En daarom heb ik besloten dit programma aan te bieden. Ik vind het zo jammer om veel startende ondernemers te zien struggelen en zelfs opgeven terwijl ik weet dat het anders kan en dat je anders en beter verdient.

Wij als coaches maken de wereld een stuk mooier dus met elke coach dat ik mag helpen maak ik de wereld weer een stukje mooier 🙂

LET OP: Dit traject is niet voor iedereen. Dit is voor startende online coaches (en andere diensten) die echt all-in willen gaan. Alleen als je all-in wilt gaan krijg je all-in resultaten. Ik ga je regelmatig uit de comfortzone pushen en nee dat voelt niet prettig en is niet altijd even fijn maar het is wel iets dat moet gebeuren wil je groeien. Als je met mij wilt werken moet je echt bereid zijn om dit te doen. 

Wat gaan we allemaal doen ?

MINDSET & MANIFESTEREN

Dit is echt het fundament voor jouw succes en bepaalt voor meer dan 80% jouw succes. We gaan jouw mind herprogrammeren voor succes met o.a. hypnose, breathwork, win de dag routine. We maken jouw mind klaar voor succes zodat je dit ook kan ontvangen. 

JOUW SALESFUNNEL

Met een salesfunnel zorg je ervoor dat je veel meer klanten krijgt door te bouwen aan een langdurige relatie met je potentiële klanten. Dit kan op verschillende manieren en je gaat ontdekken wat bij jou past. 

KLANTEN MAGNEET

Je gaat tijdens dit programma niet alleen jouw aanbod ontwikkelen  maar je gaat ook verkopen! Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je tijdens het programma omzet maakt haah. Yup sales hoort erbij en we gaan die negatieve lading eraf halen zodat je hier nooit meer tegenop ziet en het je gemakkelijk afgaat. Het voelt niet eens meer als verkopen. Je trekt de klanten als een magneet naar je toe.

WEBINARS & CHALLENGE

Ik weet niet waar ik zou staan zonder webinars en challenges. Hiermee kan je binnen anderhalf uur jouw producten verkopen. Dit moet je alleen wel op de juiste manier doen. En dat leer ik je uiteraard met template erbij 😉

DOELEN & FOCUS

Je gaat leren hoe je doelen op de juiste manier moet stellen en hoe je focus op die doelen kan houden. Veel ondernemers zijn bezig met van alles en nog wat dat niet direct zorgt voor meer omzet en klanten. Daarnaast leer je hoe je de Universele wetten bewust kan inzetten om deze doelen versneld te halen.

GRATIS WEGGEVER

Het is heel belangrijk om een gratis weggever te hebben. Dit kan van alles zijn ebook, checklist, audiobestand, video enz. Dit is een mooie manier om jouw ideale klanten op een laagdrempelige manier aan te trekken. Je leert hoe je dat moet doen en je gaat tijdens het programma een weggever ontwikkelen als je die nog niet hebt.

SOCIAL MEDIA

We gaan het ook over jouw zichtbaatheid hebben op social media. Wat zij de do’s en dont’s en hoe kan je groeien op social media. Dit is uiteraard een belangrijk onderdeel bij het online ondernemerschap.

LEVEL UP

Ik daag je tijdens dit programma constant uit om je standaard te verhogen. Om meer van jezelf te verwachten op alle gebieden in je onderneming. Dit is belangrijk wil je succes boeken. Level up jouw inzet, level up jouw mindset, level up jouw game, level up level up level up

MARKETINGSTRATEGIE

Met een marketingplan op 1 A4 heb je scherp wie jouw doelgroep is, welke pijnpunten, behoeften en angsten jouw klanten hebben en welke problemen jij oplost. Dit is het fundament van jouw bedrijf. 

JOUW AANBOD

Tijdens het programma ga je ook  jouw productaanbod bepalen en ontwikkelen. Je gaat voor een aanbod kiezen dat perfect past bij jou en waar je intens gelukkig van wordt met ook nog eens mega resultaat voor jouw klanten.

ADVERTEREN

Adverteren kan ervoor zorgen dat je veel sneller groeit. Mijn snelle groei heb ik ook te danken aan het feit dat ik niet bang was om te adverteren. Dit vinden veel ondernemers spannend maar ik leg je uit hoe je dit doet en wat de do’s en dont’s zijn.

MONEY MONEY

Als ondernemer is het zo belangrijk om constant te werken aan jouw money mindset en dat is wat we tijdens dit hele programma gaan doen. Maar niet alleen dat ik ga je ook leren hoe je grip krijgt op jouw geld en het geld goed kan managen. 

Wat krijg je precies als je instapt? 

 • 03 januari om 15.00 starten we gezamenlijk met de eerste live sessie waar je een training krijgt en de mogelijkheid krijgt tot het stellen van vragen. De opname hiervan vormt jouw online leeromgeving. 
 • Vanaf 03 januari hebben we elke maandag om 15.00 een live sessie 9 weken lang. De opnames hiervan vormen jouw leeromgeving. 
 • In de Business Queens community op Facebook kan je op werkdagen al je vragen stellen die binnen 24 uur worden beantwoord. 
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving. 

“Jouw programma heeft me zoveel gegeven en daar ben ik je zo dankbaar voor!! Weet je nog onze eerste call dat ik nog over zoveel dingen twijfelde? Ik ben nu zo aligned met alles wat ik doe! Je pusht me uit mijn comfortzone en je komt altijd met juiste woorden als ik je advies vraag. En juist door het verbreden van mijn comfortzone wordt die zone normaal, waardoor ik vanuit daar weer een stukje uit mijn nieuwe comfortzone ga en zo ben ik echt enorm gegroeid! Niet alleen op ondernemersgebied maar ook op persoonlijk vlak. Ik ben supertrots op wat ik bereikt heb: Op mijn werkboek, podcast, 11 weken online programma die ik volgende week ga lanceren en stroom van nieuwe klanten! Super danbaar dat ik de wereld op deze manier een stukje mooier kan maken. Maar ik was zonder jouw programma nooit zover gekomen omdat ik mezelf anders nog veel te klein had gehouden. Dank je wel! Ik ben je echt eeuwig dankbaar

Tara

Wat ik kan, kan jij ook. Ik ben niet anders maar ik weet wat de formule is voor succes. Dus stop met struggelen en laat me jou helpen om jouw bedrijf next level te brengen.

Jij kan dit ook en jij verdient het. Door te werken aan jouw overtuigingen en jouw mindset en tegelijk alle systemen in orde te hebben kan je genieten van jouw vrijheid, succes en impact!

De deuren zijn gesloten.

Schrijf je in voor de wachtlijst en hoor als eerste wanneer de deuren weer open gaan!