PHENOMENAL M.

 

Dé Facebook Community van Dzanella Tihic

– met elkaar al meer dan 2 miljoen gemanifesteerd – 

Inclusief het lifechanging programma CASH IN (twv €1212,-) helemaal gratis!

 

De power van community is enorm. Omring jezelf met mensen waarvan jij wil leren; mensen die het pad voor je vrijmaken. Mensen die je voor zijn gegaan. Die het bewijs zijn. Mensen die het onmogelijke mogelijk maken. Mensen die jou upliften, supporten. 

Leer in deze community & door CASH IN de energetics van geld begrijpen zodat je geld in overvloed aan kunt trekken. Tune in op de magnetics van geld. Ik weet als geen ander hoe je dat doet. En ik leer het jou nu ook.

Hiii ik ben Dzanella en ik ben hier om je leven te veranderen.

Ik heb heel mijn leven lang een slechte relatie gehad met geld. Ik ben opgegroeid met veel beperkende overtuigingen rondom geld.

Hierdoor had ik veel schulden, altijd geld tekort. Ik werkte keihard om geld te verdienen en op een gegeven moment verdiende ik veel maar het was ook zo weer weg waardoor ik altijd net genoeg of net niet genoeg had.

Ik wist dat het anders moest en dat ik niet meer op deze manier kon doorgaan. En diep van binnen voelde ik ook dat het anders kon.

Jarenlang heb ik me verdiept in energetics van geld. Ik leerde erover en paste het toe in mijn leven en alles veranderde.

“Verandering is een keuze”

Ik stopte met mijn baan in loondienst, en startte mijn business dat binnen 2 jaar uitgroeide tot een business met omzet van 100.000 euro per maand.

Mijn vriend kon ook zijn baan opzeggen en nu leven we in volledige vrijheid. We reizen de wereld rond met onze kinderen en werken online. Op dit moment wonen we in Thailand.

Wat ik je ga leren gaat je leven veranderen. Ik leer je de energetics van geld en hoe je ook die shifts kan maken zodat je alle plafonds kan doorbreken.

Wanneer je dit snapt en toepast verandert alles. Ik heb geleerd dat het net zo makkelijk is om arm te zijn als rijk te zijn. We zijn alleen helaas geleerd om arm te zijn. En je kan dit herprogrammeren.

LAAT MIJ JE ACTIVEREN

Jouw leven en business gaan nooit meer hetzelfde zijn na CASH IN. Ga all in met mij en zie je leven voor je ogen veranderen. Ik ga je laten zien hoe geld werkt en we gaan jouw relatie met geld volledig shiften waardoor je dynamiek met geld voor altijd verandert. De hoeveelheid geld dat je op dit moment hebt in je leven en in je business staat namelijk gelijk aan wat jij nu gelooft over geld. En dat gaan we veranderen waardoor de hoeveelheid geld ook verandert.

Het maakt niet uit waar je nu staat en of je ondernemer bent of niet. Of je al veel geld verdient of elke maand nauwelijks rond komt. Dit zijn de Wealth energetics en dus voor iedereen toepasbaar. Als je next level wilt gaan is dit de community voor jou, dan deze training voor jou.

Ik heb al duizenden vrouwen mogen helpen. Levens zijn totaal getransformeerd. Bizarre resultaten zijn behaald. Check deze succesverhalen:

“Ik volgde al Master in Manifesteren en toen kwam Money Queen voorbij, al tijdens Master in Manifesteren zoveel geleerd dus deze kans liet ik niet voorbij gaan. Mijn relatie met geld is zo verbeterd, je wordt echt even goed wakker geschud, het is niet stil zitten en achterover hangen, nee je onderneemt de juiste acties en hiermee ga je je geld relatie anders benaderen. Beperkende overtuigingen, je belemmeringen, oude gewoontes worden aangepakt met een stappenplan. 9 ontzettende waardevolle modules doorloop je. Dzanella haar energie en positiviteit weet je elke keer weer op te beuren of aan te sturen om actie te ondernemen. De weken zijn voorbij gevlogen en heb het programma ruimschoots terug verdiend. Dit is nog maar het begin, ik ben reuze benieuwd hoe het over een jaar ervoor staat. Dankjewel lieve Dzanella”

MARION VAN DELFT

“Ik heb in totaal €22 976,- gemanifesteerd tijdens Master in Manifesteren”

“Wat begon met een sterke wens om mijn financiële situatie te verbeteren werd een reis terug naar mijzelf”

“Wat begon met een sterke wens om mijn financiële situatie te verbeteren werd een reis terug naar mijzelf. Ik heb zoveel geleerd! Ik ben er van overtuigd dat het geld wel zal komen maar eerst deze reset. Oude overtuigingen loslaten waarvan je niet eens wist dat je ze had, en wat voor negatieve invloed die op mijn leven hadden. Ik bruis van energie, leer steeds meer van mijzelf te houden waardoor ik ook meer van anderen houdt. Dankjewel Dzanella! Love you 😘🥂”

MONIQUE SCHOLTEN

“Wat begon met een sterke wens om mijn financiële situatie te verbeteren werd een reis terug naar mijzelf. Ik heb zoveel geleerd! Ik ben er van overtuigd dat het geld wel zal komen maar eerst deze reset. Oude overtuigingen loslaten waarvan je niet eens wist dat je ze had, en wat voor negatieve invloed die op mijn leven hadden. Ik bruis van energie, leer steeds meer van mijzelf te houden waardoor ik ook meer van anderen houdt. Dankjewel Dzanella! Love you 😘🥂”

MONIQUE SCHOLTEN

“Wat begon met een sterke wens om mijn financiële situatie te verbeteren werd een reis terug naar mijzelf”

“Na vele manifestatie coaches gehad te hebben was ik sceptisch over Dzanella Tihic. Ondanks de twijfel toch weer de stap genomen om het weer te proberen. Bij Dzanella heb ik echt 0% spijt. Wat een power vrouw!! Dzanella is echt een groot voorbeeld voor mij geworden. Door haar geniet ik van elk moment en heb ik geleerd om money te managen. Ik raad iedereen aan om haar happymoneyreis te volgen!! Thanks you Dzanella!!!”

LINDSEY KOTKOWSKA

“Dzanella is echt een groot voorbeeld voor mij”

Deze unieke korting is slechts tijdelijk.

* Vul de code ‘CASH’ in om 100% korting te ontvangen

Wat kan je verwachten?

Een lifechanging community waar binnen de groep met elkaar al meer dan 2 miljoen gemanifesteerd is.
  • Je wordt binnen de community omringd met gelijkgestemden die ALL IN en next level willen gaan. Ook kun je hier al je vragen stellen.

 

  • Het programma CASH IN ontvang je helemaal gratis!
  • Onder ‘Gidsen’ vindt je de opnames van alle 4 de sessies. Onder ‘Uitgelicht’ vindt je alle posts die goed zijn even na te lezen, door mij en mijn team.

Meld je nu aan voor PHENOMENAL M.

Join Phenomenal M. en ontvang hier nu Cash In tijdelijk helemaal gratis bij!
Je krijgt toegang tot mijn Facebook Community, waar je het programma Cash In ook vindt.

Let op: Vul in het bestelformulier bij opmerkingen je Facebooknaam in, anders kunnen we je niet toevoegen!