Combi Happy Money Reis + Money Queen Academy

 

Hoe zou het zijn als je je nooit meer druk zou hoeven maken om geld? Wordt meester over jouw Money Mindset en ontgrendel de deuren

tot FINANCIËLE OVERVLOED!

 

Happy Money Reis

21 daagse Happy Money reis is niet zomaar een training over mondey mindset. Het gaat veel dieper…het is een unieke methode waarin je een enorme transformatie ondergaat in 21 dagen en je daarna rust ervaart rondom geld en je het resultaat ook in je bankrekening gaat zien 😉

Tijdens deze reis ga je diepe transformaties meemaken. Je gaat al jouw beperkende overtuigingen herprogrammeren onder andere door middel van Rapid Transformational Hypnotherapy.

21 dagen lang neem ik je mee op deze reis waarin je al jouw beperkende overtuigingen aanpakt en dus jouw realiteit, waarin je een goede relatie krijgt met geld en het geld het dus ook leuk vindt om naar jou toe te komen.

Je gaat ontdekken hoe energie van geld echt werkt en je gaat ontdekken hoe makkelijk het is om geld aan te trekken. Deze unieke methode gaat jouw manifestatie proces enorm versnellen.

“Geld komt niet van mensen. Geld komt van het Universum!”

Het is daarom mogelijk om al het geld aan te trekken dat je wilt zodra je weet hoe het werkt en hoe je de energie van geld matcht.

Money Queen Academy

Wat nou als ik je kan helpen om je verhaal rondom geld te veranderen zodat je geld in overvloed kan aantrekken.

Universum kan je geen geld geven als je niet gelooft dat je het in overvloed kan ontvangen. Daarmee zou het Universum tegen je vrije wil ingaan en dat kan niet.

In Money Queen Academy veranderen we dit. Ik help je om jouw money mindset te veranderen. Want als je jouw Money mindset verandert, verandert jouw gevoel en daarmee jouw vibratie en word je een magneet voor geld.

We laten dus Law of Attraction in jouw voordeel werken. Maar om dat te kunnen doen moeten we al die leugens herprogrammeren die je bewust of onbewust hebt over geld. De leugens die we onszelf blijven vertellen en geloven rondom geld zijn belachelijke dingen die we hebben gehoord en opgepikt van anderen. We zijn geprogrammeerd om deze leugens te geloven.

Maar we kunnen elke leugen shiften en nieuw verhaal van overvloed geloven.

Tijdens Money Queen Academy ga ik je leren om in de energie en vibratie van geld te zitten waardoor je geld in overvloed kan aantrekken.

Combi Happy Money Reis + Money Queen Academy

 

2222 euro inclusief btw

Betalen in 3 of 6 termijnen mogelijk

Combi Happy Money Reis + Money Queen Academy

 

2222 euro inclusief btw

Betalen in 3 of 6 termijnen mogelijk

Wat anderen zeggen:

 


Ik volgde al Master in Manifesteren en toen kwam Money Queen voorbij, al tijdens Master in Manifesteren zoveel geleerd dus deze kans liet ik iet voorbij gaan. Mijn relatie met geld is zo verbeterd, je wordt echt even goed wakker geschud, het is niet stil zitten en achterover hangen, nee je onderneemt de juiste acties en hiermee ga je je geld relatie anders benaderen. Beperkende overtuigingen, je belemmeringen, oude gewoontes worden aangepakt met een stappenplan. 9 ontzettende waardevolle modules doorloop je. Dzanella haar energie en positiviteit weet je elke eer weer op te beuren of aan te sturen om actie te ondernemen. De weken zijn voorbij gevlogen en heb het programma ruimschoots terug verdiend. Dit is nog maar het begin, ik ben reuze benieuwd hoe het er over een jaar ervoor staat. Dankjewel lieve Dzanella.

Marion van Delft


“Wow wat een reis was dit! Ik ben een compleet ander mens geworden. Ik heb 4 vervolgplannen opgeschreven waar ik een keus uit moet maken, zo veel mogelijkheden haha. Ik heb echt verbaasd gestaan waar soms geld ineens vandaan kwam. Ik koop meer maar mijn geld wordt niet minder, echt fantastisch! En op alle vlakken. Ik ben ZOOOO dankbaar lieve Dzanella dat je op mijn pad bent gekomen door het Universum.”


“Wat heb je een heerlijke energie Dzanella. Iedere dag was het een feestje om te zien en te horen wat je nu weer voor leerzaams in petto had om mee aan de slag te gaan. Ik wil stukken uit deze cursus gaan herhalen voor mezelf. En ik heb een checklist gemaakt met dagplanning wat ik allemaal wil doen, zoals: de rest vd maand iedere de rewiring hypnose luisteren voor het opstaan, iedere dag journallen, iedere zaterdagmorgen visualiseren hoe ons leven er uit ziet wanneer mijn dromen zijn uitgekomen… Hoponopono toepassen, elke keer dankbaar zijn wanneer ik geld uitgeef, etc… En last but not least heel heel heel goed voor mezelf zorgen want dat is de basis”


” Ik ben zo blij dat ik mee heb gedaan met de Money Queen Academy! Hierin heb ik niet alleen mijn money mindset aangepakt, maar mijn mindset en (beperkende) overtuigingen op alle gebieden van het leven. Ik ben me bewust geworden van het feit dat ik op alle gebieden in het leven overvlied mag en kan hebben. Dzanella zelf vind ik echt fantastisch! Zij geeft alles va haar zelf in deze cursus en legt haar hele ziel en zaligheid er in en dat voel je. Haar energie alleen al tilt je naar next level; laat staan alle content die in de cursus zit (en dat is echt heel veel)! Ook de live (healing) sessies waren fantastisch. Kortom, ik zou iedereen aanraden om deze cursus te volgen; het geld van de investering had ik binnen no time terug gemanifesteerd. Thank you Dzanella!
 

Vera Zieleman


Wow wat een inzichten, wat een veranderingen van denken en doen! Wat een bewustwordingen over hoe je denkt, wat je zegt … Alles is positiever, happier, trots op mezelf! Ben echt stappen aan het maken, die helpen me niet alleen in m’n portemonnee en op mijn bankrekening, maar mijn hele leven verandert; mijn hele denken en doen. Heel erg blij dat ik deze stap heb gezet en dit programma mag doen.. Dankjewel lieve Dzanella alleen al jouw energie is lifechanging, de rest is ook magisch mooi!! Heel veel liefde en kracht.