Money Manifesting Elixer

 

Whaaa ik ben zo excited!! Jullie weten al van mij dat ik AAN ga wanneer het aankomt op geld manifesteren. Ik geloof niet dat méér geld willen hebben slecht is. Nee, own that shit! Je mag meer geld willen hebben. Hoe meer jij hebt, hoe meer jij anderen kunt helpen. Ik heb als geen ander geleerd hoe ik op de energie van geld kan vibreren. Hoe ik zelf de energie van geld wordt, zodat ik blijvend geld in overvloed aantrek.

Mijn Money Manifesting Elixer helpt jou om geld in overvloed aan te trekken. Door de frequentie van geld bij je te dragen, stelt jouw lichaam zich hierop af. Door het letterlijk innemen van deze druppels, werken de kruiden vanuit jouw lichaam naar buiten. Van binnenuit helpt de elixer jouw lichaam te helen en in de juiste frequentie te komen.

Samen met Jyoti van Artedite Healing is deze Money Manifesting Elixer ontwikkeld. Jyoti werkt al jarenlang met planten en kruiden, en heeft zelfs haar eigen kruidentuin. Door verbinding te maken met de energie van de plantspirits heeft ze de juiste samenstelling ontwikkeld en deze energie getransformeerd in mijn eigen Money Manifesting Elixer.

Prijs: €33,-  (excl. verzendkosten €6,95)

Let op! Beperkt aantal beschikbaar.

Verzending alleen mogelijk in Nederland & België

 

Alles in de wereld draagt een energiefrequentie. Door deze frequentie bij je te dragen, stelt jouw lichaam zich hierop af. Kruiden en de hele plantenwereld zijn er (net als edelstenen) om ons als mens te helpen helen en groeien. Elke plant en kruid werkt daarin op zijn eigen manier helend en transformerend.
Kruidenelixers zijn enorm krachtige kruidenaftreksels. Waar je bijv. normaal meerdere koppen thee nodig hebt om een effect te bereiken, heb je bij een elixer aan een aantal druppels genoeg. Dit komt doordat de kruiden minimaal 6 weken in sterke alcohol hebben getrokken, waardoor alle werkende bestanddelen vrijkomen in de vloeistof. Door het innemen van deze druppels, werken de kruiden vanuit jouw lichaam naar buiten. Van binnenuit helpt de elixer jouw lichaam te helen en in een bepaalde frequentie te komen.

Deze elixer is samengesteld op basis van kruiden die overvloed helpen manifesteren. Heel jouw relatie met geld van binnenuit, verwijder oude overtuigingen die het aantrekken van geld in overvloed blokkeren en wordt de belichaming van de energie van overvloed. Zet jouw manifestaties kracht bij van binnenuit en wordt een lopende geldmagneet.

Gebruik: Neem 2 tot 3 keer per dag 15 druppels direct onder je tong of 20 druppels met een glas water in. Visualiseer tijdens inname hoe de kruiden in jouw lichaam de obstakels voor overvloed wegnemen. Zo communiceer je met de plantenergie en geef je ze creatieve en liefdevolle begeleiding over wat ze voor jou mogen betekenen. Geest ziel en lichaam met elkaar uitgelijnd (full alignment).

Inhoud: 50 ml, gebruik je het elke dag dan doe je er ongeveer 3 weken mee.

Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, kardemom, goudsbloem, gember, tijm, basilicum, den, alcohol. Daarnaast is de elixer extra opgeladen met hoge frequentie energie (de energie van overvloed) en de edelsteen pyriet.

De elixer is op basis van alcohol, en kan het beste donker en koel bewaard worden. Het daadwerkelijke alcoholpercentage door inname van het aantal druppels per dag is verwaarloosbaar en zelfs veilig voor zwangere vrouwen.

Prijs: €33,-  (excl. verzendkosten €6,95)

Let op! Beperkt aantal beschikbaar: op dit moment zijn er 200 stuks beschikbaar, dus pre-order NU als je zeker weten jouw Money Manifesting Elixer wil bemachtigen.

Verzending alleen mogelijk in Nederland & België