FILTHY RICH Bonussen

Elke maand kun je deelnemen aan een waardevolle masterclass. We hebben 3 vaste sprekers met elk een heel fijn onderwerp die jou weer next level gaan brengen. En zo nu en dan regelen we een extra masterclass voor je als bonus!

 

Praktisch

  • Je ontvangt een persoonlijke kijklink vooraf per mail. Deze wordt uiterlijk 1 dag vooraf verstuurd. Het kan zijn dat de mail in je spam of ongewenste mail terecht is gekomen, kijk daar ook eventjes. Heb je niets ontvangen? Mail dan naar hallo@dzanella.nl en we zorgen dat je de link alsnog krijgt.
  • De masterclasses blijven elk 30 dagen beschikbaar om terug te kijken. We sturen 1 uur na afloop de link om de masterclass terug te kijken.
  • De masterclasses zijn te bekijken via desktop, tablet of telefoon.
Human Design met Eva

Ontdek wat je superpowers zijn door aan de slag te gaan met je Human Design. Eva Schippers verzorgt het komende jaar masterclasses speciaal voor de Filthy Rich groep en leert je alles over Human Design. Een hele waardevolle tool om je unieke blauwdruk optimaal te benutten.

 

Planning:

12 juli – 10:00 uur
4 oktober – 10:00 uur
3 januari 2023 – 10:00 uur
4 april 2023 – 10:00 uur

Divine Feminine Power met Nadyura

Onderdruk jouw ziel en authentieke pad niet langer. Wanneer je jouw sensuele vrouwelijke energie ontwaakt en het lef hebt om deze vrij uit te dragen, zal je jouw grootste dromen waarmaken. Benader de wereld met het licht van jouw sensuele vrouwelijke energie en alles wat je aanraakt wordt goud. Nadyura laat je weer kennis maken met jouw Inner Goddess

 

Planning:

16 augustus – 10:00 uur

Overige data volgt z.s.m.

EFT met Stefanie

Laat je beperkende overtuigingen en angsten los door middel van EFT. Emotional Freedom Technique, oftwel de tapping methode. Je kan gemakkelijk met deze methode zelf aan de slag en Stefanie zal je alles vertellen hoe je dat het beste kan doen. Een waardevolle tool die je niet wil missen.

 

Planning:

6 september – 10:00 uur
6 december- 10:00 uur
7 maart 2023 – 10:00 uur
6 juni 2023- 10:00 uur

 

Bonus masterclasses

Buiten de drie vaste sprekers zullen we ook zo nu en dan iemand anders uitnodigen om jou meer te vertellen over een bepaald onderwerp om jou en je business naar een next level te brengen.

 

11 oktober – 10:00 geeft Nirva een masterclass. Zij is financieel coach en zal je alles vertellen over geld en ondernemerschap!