Het programma waarmee bizarre resultaten zijn behaald, is terug!

happy money reis

21 dagen lang neem ik je mee op reis naar financiële overvloed

Jouw relatie met geld is niet happy en heeft werk nodig. Het lukt je niet met gemak geld te ontvangen, het idee los te laten dat je er hard voor moet werken of dat geld toch zo weer wegvliegt.. kortom: je denkt in tekorten. 

Het maakt niet uit waar je nu staat. Of je nu bent opgegroeid met beperkende overtuigingen over geld en rijk zijn, weet hoe het voelt om altijd net tekort te komen (of misschien wel schulden hebt), of het lukt je wel eenmalig & hier en daar geld aan te trekken, maar het lukt je niet dit level te doorbreken.

Herkenbaar? Je blokkeert je eigen rijkdom door je mindset en gedrag, en komt daardoor niet verder. 

Dit kan anders.  In de Happy Money Reis ontdek je hoe de energie van geld echt werkt. Stel je toch eens voor dat:

» Jij maakt je nooit meer druk om geld. Niet om hoe het komt of waar het vandaan komt.

» Je hebt 100% vertrouwen dat geld in overvloed er altijd is.

» Geld bepaalt nooit meer of jij wel of niet iets doet of koopt.

» Jouw relatie met geld is geweldig, speels en liefdevol.

» Je leeft in overvloed en weet: “hoe meer ik ontvang, hoe meer ik kan geven.”

“Als je ook maar even twijfelt…niet doen. Want als je er echt voor gaat, gaat dit programma je zoveel opleveren. En het is leuk om te doen.

Dzanella is authentiek, een beetje gek, maar daar houd ik wel van en ‘what you see is what you get’. Dzanella houdt van haar klanten en neemt je op sleeptouw, op een heel aanstekelijke en inspirerende manier. Door haar methode verbetert je relatie met geld en geld is de basis voor alles.

Het staat symbool voor hoe je in het leven staat. En dat is na dit programma helemaal duidelijk en kun je direct in je leven toepassen. Een win-win situatie dus.”

“Echt een game changer”

€647  €250

Happy Money Reis

21-daagse speelse reis naar financiële overvloed

Dit programma met 21 dagen + 3 extra video’s, 2 hypnoses, 10 werkboeken, 9 audio’s, money tracking, visualisatie, bonus masterclasses financiële vrijheid en crypto en meer, is mijn best verkochte money programma.

Je leert met mijn 21-daagse reis om heel anders te denken over geld en geld aan te trekken als een magneet. Traceer elke dag hoeveel geld er binnen komt. Ga elke dag aan de slag met een video, opdrachten, meditatie en/of visualisatie om jouw mind te herprogrammeren. Onderga, om dit proces te versnellen, elke dag mijn hypnose van 30 ongeveer minuten.

 

  • Je gaat compleet anders denken over geld
  • Je leert hoe de energetics van geld echt werken, en ontdekt hoe speels deze energie is
  • Je gaat geld als jouw ideale partner behandelen & je gaat op moneydate
  • Je gaat geld ontvangen én uitgeven vanuit de juiste energetics
  • Je gaat een nieuwe liefdevolle relatie met geld opbouwen; van zwaar & moeilijk naar licht & playful

Over 21 dagen:

7

Heb jij ontdekt welke gewoonten jou in de weg staan en zelfs geld van je afduwen

en ben jij niet langer het slachtoffer van je eigen blinde vlekken

7

Heb jij jouw blokkades om geld aan te trekken geëlimineerd

en ga je het resultaat ook zien op je bankrekening

7

Heb jij je onderbewustzijn geherprogrammeerd 

en al jouw beperkende overtuigingen aangepakt en dus jouw realiteit

7

Ben jij een energetische match voor geld 

je begeeft je op de juiste frequentie om geld aan te trekken

Dit kan je verwachten

 

Bestel & bevestiging

Zodra jij jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je direct een mail met daarin de link naar de online leeromgeving op Instagram. Je dient hier je verzoek in en wordt binnen 24 uur toegelaten door mijn team. 

Leeromgeving op Instagram

Het volledige programma staat in de Instagram leeromgeving voor je klaar. Je begint bij het begin door helemaal naar beneden t scrollen, bij elke dag hoort een video waarin ik je alles voor die dag uitleg. Extra documenten als werkboeken, hypnose en andere audio staan ook voor je klaar. 

Levenslang toegang

Je hebt levenslang toegang tot het programma. Je kunt dus je eigen tempo bepalen, en/of het hele programma of onderdelen ervan herhalen zo vaak je wil.

Veelgestelde vragen

Moet ik ondernemer zijn om deel te nemen?

Nee, je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te nemen aan de Happy Money Reis. Het maakt niet uit waar je staat, of waar jouw geld nu vandaan komt. Of dit nou uit loondienst is, uit je onderneming of via een uitkering.. íedereen kan meer geld manifesteren. Dit programma leert je de money energetics en die zijn voor iedereen toepasbaar.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, betaling in termijnen is mogelijk. Je kunt kiezen voor 3 termijnen van €85 per maand.

Hoe lang houd ik toegang?

Je behoudt levenslang toegang tot de Happy Money Reis. Je kunt het programma dus zo vaak als je wil herhalen, of bepaalde onderdelen erbij pakken wanneer je voelt dat je deze nodig hebt.

Ik heb geen Instagram, is er een alternatief?

Nee, de Happy Money Reis vindt via Instagram plaats, binnen en besloten community. Heb je geen Instagram? Simpel: maak een account aan. Je hoeft er verder niets mee te doen, behalve lid te worden van de leeromgeving. Waar een wil is, is een weg.

Hoeveel tijd per dag kost dit me?

“What gets scheduled, gets done”. Plan de tijd voor jezelf in, elke dag een moment.

Per dag zal je ongeveer 30 minuten kwijt zijn aan deze training. Daarnaast adviseer ik je, om het proces enorm te versnellen, ongeveer 30 min per dag mijn speciale hypnose te ondergaan. Dit kan je in bed doen vlak voordat je naar bed gaat of op elk ander moment wanneer je geen afleiding hebt.

Wat als het mij niet lukt?

Dit programma is tried, tested & proven. Meer dan 2100 vrouwen in de Happy Money Reis alleen gingen je voor. In totaal heb ik al het leven van 50.000 vrouwen voor altijd veranderd. Allemaal zijn zij ingestapt vanuit een behoefte aan verandering. Iedereen heeft beperkende overtuigingen los moeten laten, en iedereen heeft deze reis doorlopen met allemaal unieke omstandigheden in hun leven. Er is géén reden waarom het jou zou lukken. Zeggen dat het voor jou niet werkt, zou bijna hetzelfde zijn als zeggen ‘zwaartekracht werkt niet’. Manifesteren werkt. Ik bied je alle tools die je nodig hebt. Ik vraag 1 ding aan jou: ga all-in en doe wat ik van je vraag. Als je dat doet, ga je de money energetics beheersen. Jouw relatie met geld zal nooit meer hetzelfde zijn.

Mijn ervaring was minblowing, echt een bewustwording van het omgaan met geld. Fantastisch hoe het mijn ogen heeft geopend!

Een enorme shift in bewustwording, waar ik mezelf eerst steeds heel klein maakte, zie ik nu al mijn potentieel en leef ik van daaruit. Waar ik voorheen geloofde dat het onmogelijk was om meer geld te hebben, en dat ik er altijd mee zou moeten worstelen, denk ik daar nu totaal anders over. Ik vertouw dat er altijd voldoende zal zijn voor mij, voor de dingen die ik wil doen. En geld komt ondertussen op totaal onverwachte manieren op mijn pad.

€647  €250

Happy Money Reis

Ja ik doe mee!
21-daagse speelse reis naar financiële overvloed

Je leert met mijn 21-daagse reis om heel anders te denken over geld en geld aan te trekken als een magneet. Traceer elke dag hoeveel geld er binnen komt. Ga elke dag aan de slag met een video, opdrachten, meditatie en/of visualisatie om jouw mind te herprogrammeren. Onderga, om dit proces te versnellen, elke dag mijn hypnose van 30 ongeveer minuten.

» Je gaat compleet anders denken over geld
» Je leert hoe de energetics van geld echt werken, en ontdekt hoe speels deze energie is
» Je gaat geld als jouw ideale partner behandelen & je gaat op moneydate
» Je gaat geld ontvangen én uitgeven vanuit de juiste energetics
» Je gaat een nieuwe liefdevolle relatie met geld opbouwen; van zwaar & moeilijk naar licht & playful