DNA Repair & Nieuwe tijdlijn activatie

Online groeps healingsessie

Vrijdag 11 juni 20.00 uur

Live healingsessie via zoom waarbij we jouw blokkades gaan aanpakken en jou op een nieuwe tijdlijn gaan plaatsen van overvloed op alle gebieden van je leven.

Datum en tijdstip: Vrijdag 11 juni 20.00

Duur: Anderhalf uur

Prijs: €33,33 incl. btw

Voorbereiding en link voor de zoomsessie ontvang je direct na aanmelding per mail (dus check ook de spam)

 

Wat kan je verwachten tijdens de sessie?

De sessie vindt plaats via zoom. Het is een groepssessie waarbij we aan de slag gaan met je blokkades. Tijdens de sessie hoef jij alleen maar te ontspannen. Je gaat liggen en je luistert naar de muziek dat ik afspeel. Op de achtergrond ben ik bezig met gidsen met de healing. Hierdoor kan er van alles gebeuren tijdens de sessie. Je kan gaan huilen, lachen, trillingen voelen, tintelingen voelen, inzichten krijgen en dingen zien of horen, pijn op bepaalde plekken op je lichaam ervaren maar het kan ook zijn dat je niks voelt tijdens de sessie. Alles is goed. Weet dat alles wat er komt perfect is voor jou. Er vindt hoe dan ook healing plaats. Ga er open en vol vertrouwen in en dan vindt er magie plaats.

BONUS

Als bonus krijg je ook een “licht afbeelding” met hoge frequentie die je helpt om jouw DNA te activeren en te upgraden. Deze afbeelding is gecreëerd met krachtige energie, licht codes, key codes en kristallen. Deze “licht afbeelding” activeert je op een diep niveau en spreekt tot je ziel. Na aanmelding krijg je uitleg hoe je deze kan gebruiken.