MASTER IN MANIFESTEREN

Ben je er klaar voor om jouw dromen te manifesteren?

Welkom, jouw reis start hier. Na dit programma zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

Eenmalige investering

Normaal: €1997 (incl. btw)
NU: €1497 (incl. btw)

3 maandtermijnen

Normaal: €680 (incl. btw)
NU: €510 (incl. btw)

6 maandtermijnen

Normaal: €350 (incl. btw)
NU: €260 (incl. btw)

LET OP: Als je ondernemer bent kun je de investering + BTW ook nog eens zakelijk aftrekken. Dan blijt er nog weinig over voor 4 maanden intensieve coaching:)

Alleen verder lezen als je echt andere resultaten wilt en er echt voor wilt gaan!

Ik weet precies hoe het gaat en zie het constant om me heen gebeuren. Je wilt andere resultaten in je leven; meer vertrouwen, meer vrijheid, meer omzet, meer geluk of liefde maar het lukt je niet. Het gaat langzaam…het gaat moeizaam. Soms krijg je ineens inspiratie en ga je ervoor maar dan word je weer tegengehouden door angsten, twijfels en onzekerheden of door gebeurtenissen.

Je weet niet meer welke stappen je moet nemen, je weet niet hoe je eruit komt, je weet niet hoe je focus houdt, je weet niet hoe je met tegenslagen om moet gaan en je laat je leiden door de waan van de dag. Je neemt geen controle over je leven. Jij bepaalt niet welke kant je op gaat en hoe je er gaat komen. Maar je laat je leiden door wat er op je afkomt. Misschien weet je wel wat je moet doen om andere resultaten te boeken en om Law of Attraction voor je te laten werken maar het lukt je niet om consistent te blijven. 

In alle gevallen is het resultaat hetzelfde. Je trekt vaker aan wat je niet wilt in plaats van wat je wel wilt. Je bent teleurgesteld in jezelf en in het leven. Het voelt allemaal als zwaar werken en je dromen lijken steeds verder weg….maar wat nou als ik je kan helpen? 

Wat als ik je nu kan helpen om een krachtige mindset te krijgen en om Law of Attraction voor je te laten werken waardoor je echt al jouw dromen gaat manifsteren? 

Ik geloof dat we dit samen kunnen in 4 maanden! In 4 maanden geef ik je alle tools die je nodig hebt om echt jouw droombedrijf en droomleven te manifesteren en om veel krachtiger en positiever in het leven te staan. Je leven zal na dit programma nooit meet hetzelfde zijn!

Meld je aan en krijg direct toegang tot: 

   • Life changing online programma met intensieve coaching met alles wat je nodig hebt om die diepe transformatie te maken van binnenuit waardoor je veel meer zelfvertrouwen krijgt, positiever in het leven staat en alles manifesteert wat je wilt  (t.w.v. 1997)
   • Je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt. Je krijgt toegang tot de krachtige powerbabe community (Facebook ) (t.w.v. 750)
   • Meditaties, Visualisaties & Healings om je te helpen bij jouw transformaties (t.w.v. 247)
   • Life changing Breathwork sessie  (t.w.v. 97) 
   • Bonus module over de stappen naar financiele vrijheid.  (t.w.v. 197)
   • Win de dag routine waarmee je binnen 30 minuten klaar bent om de dag te winnen (t.w.v. 97)
   • Template die je dagelijks in vult en waarmee je alle condities voor het manifesteren pakt (t.w.v. 97)
   • RTT hypnoses voor geld, liefde, overvloeds mindset en gezondheid (t.w.v. 497)
   • Oefeningen voor bewustzijnsvergroting (toekomst kiezen m.b.v. tijdlijnen, reizen met bewustzijn etc. ) (t.w.v. 297)

Totale waarde €4.276 !!

Eenmalige investering

Normaal: €1997 (incl. btw)
NU: €1497 (incl. btw)

3 maandtermijnen

Normaal: €680 (incl. btw)
NU: €510 (incl. btw)

6 maandtermijnen

Normaal: €350 (incl. btw)
NU: €260 (incl. btw)

Wat andere vrouwen zeggen

“Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit programma heb kunnen volgen. Het heeft mij tot nu toe veel gebracht. Als je de stappen volgt die Dzanella je gaat leren, kan het niet anders zijn dat je andere resultaten in je leven zult manifesteren. Ik heb na 5 weken mijn droomhuis gemanifesteerd! De live q&a sessies zijn ook heel waardevol. Ik raad dit programma van harte aan.”

Vanessa

“Mijn mindset is zoveel positiever dan een aantal maanden geleden! Ik voel me veel krachtiger, heb VEEL meer vertrouwen in mezelf dus ervaar heel wat minder angst (en dát in deze tijd waarin zoveel angst wordt gezaaid!). Daardoor en doordat ik door de opdrachten van jou, Dzanella, echt wordt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te gaan, I (finally) get things done! Ik werk iedere dag aan mijn doelen en, in tegenstelling tot de afgelopen tien jaar, voelt het nu NIET goed als ik dat niet doe… Bizar, wat een shift in mindset! Ik was echt de ‘Queen of Procrastination’… (verre van goed, maar ik was het helaas wel…). Nu niet meer!! 🙂 Dzanella, ik word echt heel blij van jouw energie!!! Wat een ongelooflijk positieve vibe heb je toch, plus je motiveert me enorm met jouw ongebreidelde geloof in het Universum én het feit dat je mij/ons echt uit mijn comfortzone trekt! En dat is me de afgelopen tien jaar (en vermoedelijk al veel langer!) zelf niet gelukt…”

Esther

“Dzanella is een geweldige optimist en haar manier van doen en denken werkt aanstekelijk. She walks the talk en behaalt daarmee succes. Ik vond dat zo inspirerend en wist direct, ik wil van haar leren. Dzanella heeft met een aantal simpele maar super doeltreffende oefeningen mijn ogen geopend voor wat betreft mijn moneymindset. Sinds de eerste paar sessies merk ik al dat mijn denken is veranderd en dat ik veel relaxter ben, wat mijn bedrijf en mijn persoonlijke situatie alleen maar goed doet. Door dagelijks bezig te zijn met de tips die Dzanella me geeft merk ik dat dit steeds meer mijn nieuwe denkpatroon is en dat ik geniet van mijn reis. Dit gun ik iedereen! Dzanella bedankt! “

Lieke

“Het programma Master in Manifesteren heeft me zoveel gebracht!! Het belangrijkste is dat is zoveel positiever in het leven sta! Ik heb een doel, waar ik helemaal voor ga! Vooral het vinden van mijn doel in het leven is voor mij zo belangrijk! Ik zit al 5 jaar thuis door ziekte, en daardoor is het erg lastig om je nog betrokken bij de maatschappij te voelen! Inmiddels draai ik weer volop mee doordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart door het programma!”

Kim

“Ik heb zoveel aan het programma Master in Manifesteren gehad! Maar vooral het vertrouwen op het universum en mezelf. Waardoor ik meer naar buiten durf te treden en nog meer voor mezelf op kom en keuzes maak waar ik écht zelf achter sta! Ik manifesteer continu dingen die ik wil zoals geld, een gevoel, hoe de dag gaat, leuke mensen, hoe ik een situatie graag wil hebben enz.”

Rosa

“Ik ben zo dankbaar dat ik Dzanella tegen ben gekomen. Ze versterkt mijn energie. Als ik vast loopt is zij de gene die je er weer uit kan trekken. Ze geeft je inzichten doormiddel van de gesprekken en de opdrachten. Dan kom je dichter bij jezelf en kun je een mindset maken. Ga je anders tegen dingen aan kijken. En kun je gaan groeien als persoon. Buiten de opdrachten om is het een hele lieve warme vrouw. Die er altijd voor je is, die je altijd helpt, die je weer beter laat voelen. En die je energie verhoogt.

Kortom een top mens!
Ik raad het iedereen aan om mee te doen. Voor jezelf! Uiteindelijk is dat het belangrijkste wat er toe doet in het leven! JIJ!”

Lisa

Eenmalige investering

Normaal: €1997 (incl. btw)
NU: €1497 (incl. btw)

3 maandtermijnen

Normaal: €680 (incl. btw)
NU: €510 (incl. btw)

6 maandtermijnen

Normaal: €350 (incl. btw)
NU: €260 (incl. btw)

LET OP: Als je ondernemer bent kun je de investering + BTW ook nog eens zakelijk aftrekken. Dan blijft er nog weinig over voor 4 maanden intensieve coaching:)