De MANIFESTATIE FORMULE die echt werkt 

 

Ontdek de formule om blijvend succesvol te manifesteren

Deze masterclass staat gepland op 01 + 03 maart

Je krijgt nu 100% korting, normaal betaal je €888 voor deze masterclass

Wist je dat hoe jouw leven er nu uitziet, gelijk staat aan wat jij gelooft over wat jij kan en wat jij waard bent? En dat het alles zegt over hoe aligned jij bent met wat jij écht wil? 

Om vrijheid te manifesteren, meer geld en die prachtige vakanties… Om impact te maken met wat jij doet, en geluk in overvloed te manifesteren, moet je weten hoe het werkt.

Manifesteren is niet moeilijk.

Het is een energy game.

En je moet weten hoe je deze speelt. Hoe je leert aantrekken wat je echt wil. Met gemak en plezier. Hoe je niet langer manifesteert met heel veel moeite en hard werken. En hoe alles wat je echt wil, niet langer nèt buiten handbereik blijft.

Ik ben master geworden in deze game. En ik leer het jou nu ook.

In mijn gratis training ‘De manifestatie formule die echt werkt’, leer ik je de formule om blijvend succesvol te manifesteren. Ik geef je onmisbare activaties waarmee jij die freaking next level bold manifestaties gaat ontgrendelen.

“See all of your dreams come to life”

Ik ben Dzanella en ik ben hier om je leven te veranderen.

 Ik heb heel mijn leven lang geworsteld met beperkende overtuigingen, en met wat er van mij verwacht werd. Ik had een slechte relatie met geld, hierdoor altijd schuld en tekorten. Ik moest keihard werken om te bereiken wat ik wilde, alsof het nooit zou ophouden.
Tot ik het begreep: ik was druk met het manifesteren van ‘het perfecte plaatje’. Dat wat de buitenwereld van mij verwacht. Mijn eigen verlangens waren heel anders, veel groter, bolder. Toen ik dit besefte, veranderde alles.

Jarenlang heb ik me verdiept in de energetics van manifestatie, in de verschillende wetten van het universum. Ik leerde erover en paste het toe in mijn leven en alles veranderde.

De afgelopen 3 jaar stapte ik uit loondienst en richtte mijn eigen bedrijf op. Ik heb 5000+  levens getransformeerd met mijn programma’s, deelgenomen aan tv-programma’s als ‘Steenrijk Straatarm’ en maak inmiddels meer dan 100.000+ euro omzet per maand, en 1.000.000 omzet per jaar!!

Mijn vriend heeft zijn baan op kunnen zeggen, we zijn met ons gezin geëmigreerd naar Thailand en leven volledig in vrijheid.

“Manifesteren werkt 1000%, en ook voor jou!”

Wat ik je ga leren, gaat je leven veranderen. De misvattingen die over manifesteren verteld worden, de misvattingen die simpelweg niet waar zijn of verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden, werk ik de deur uit.
Ik leer je mijn formule om blijvend succesvol te manifesteren. Ik leer je hoe het écht werkt, en hoe je het in jouw dagelijks leven moet toepassen.

Ontdek waarom het jou NOG niet lukt om jouw dromen te manifesteren en hoe jij vanaf nu de juiste dingen met het Universum communiceert. Je gaat shifts maken die ervoor zorgen dat je jouw dromen veel sneller en met veel meer gemak en plezier manifesteert.

Het maakt niet uit waar je nu staat: ervaren, onervaren, ondernemer of niet. Dit zijn de manifestatie energetics en dus voor iedereen toepasbaar. 

De Masterclasses ‘De manifestatie formule die echt werkt’  vinden plaats in mijn Phenomenal M. Facebook Community. Na aanmelding zul je een mail ontvangen met meer informatie en het linkje naar de Phenomenal M. Community.

Details

Datum sessies: 01 + 03 maart
Tijdstip: 12:00 uur (Nederlandse tijd)

Deze masterclass is slechts tijdelijk gratis.

Je krijgt nu 100% korting, normaal betaal je €888 voor deze masterclass