Het programma waarmee bizarre resultaten zijn behaald, is terug!

MASTER IN MANIFESTEREN

Ben je er klaar voor om jouw dromen te manifesteren?

Welkom, jouw reis start hier. Na dit programma zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

Alléén nu stap jij in bij Master in Manifesteren met €1.000,- korting voor €1.497, en ontvang jij als extra bonus mijn Money Manifesting Elixer (twv. €33,-), en de Sacred Womb Balm (twv. €16,90) in combinatie met een Womb Awakening Masterclass (twv. €75,-) van Artedite Herbals.

Eenmalige investering

NU: €1497 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

3 maandtermijnen

NU: €525 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

6 maandtermijnen

NU: €275 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

Let op: Vul in het afrekenformulier bij opmerkingen je Facebooknaam in, anders kunnen we je niet toevoegen!

Extra: Sacred Womb Balm

Verbinden met de baarmoeder is een krachtig instrument dat de vrouw kan inzetten om haar goddelijke manifestatie kracht te versterken. Wanneer we alleen kijkt naar de fysieke rol die de baarmoeder speelt, is het een plek waar een zaadje zich kan innestelen om uit te groeien tot iets groters.
Energetisch is de baarmoeder tot hetzelfde in staat. Alle zaadjes die we hier planten, groeien uit tot vruchtbaar leven. Dit betekent zowel voor zaadjes van overvloed en belichaming van onze essentie, als voor zaadjes van angst en pijn (van onszelf of overgedragen door de generaties voor ons).

De Sacred Womb Balm is gecreëerd om de natuurlijke staat van innerlijke overvloed te herstellen en de baarmoeder weer als de heilige graal die ze is te integreren. De balsem kan worden gebruikt voor sex magick, maanrituelen, of voor dagelijkse verzorging en het onderhouden van de verbinding met jezelf. Het ondersteunt het loslaten van oude stagnerende energieën waardoor er weer ruimte ontstaat voor het leven van jouw sprankelende zelf en het aantrekken van alles dat daarbij hoort. Echt innerlijke overvloed dus.

Met rozen, wierook, ylang ylang, rode klaver, hibiscus, meidoorn, goudsbloem, geranium en meer kruiden goedheid, reiki en zegeningen vermengd in deze balsem voor Womb Love.

* In dit proces ondersteunt het ook fysiek de natuurlijke cyclus en biedt het verlichting bij krampen en PMS

Extra: Womb Awakening Masterclass

Deze Masterclass leert je opnieuw te verbinden met je baarmoeder en hoe je deze verbinding kunt inzetten voor het manifesteren van het leven dat in je Hart zit.

“De Baarmoeder is geen plek voor angst en pijn. De Baarmoeder is een plek voor leven en creatie.”

Door middel van een ritueel dat van vrouw op vrouw wordt overgedragen wordt, ontstaat er een lijn vrouwen die zich heeft vrij gemaakt van oud zeer. In deze ceremonie zullen we meer leren over de baarmoeder en haar rol in het manifesteren. We zullen de baarmoeder vrij maken van oude wonden, en stappen zetten (ondersteund door de Sacred Womb Balsem) in het zijn van de belichaming van onze innerlijke Godin.

Extra: Money Manifesting Elixer 

Mijn Money Manifesting Elixer helpt jou om geld in overvloed aan te trekken. Door de frequentie van geld bij je te dragen, stelt jouw lichaam zich hierop af. Door het letterlijk innemen van deze druppels, werken de kruiden vanuit jouw lichaam naar buiten. Van binnenuit helpt de elixer jouw lichaam te helen en in de juiste frequentie te komen.

Deze elixer is samengesteld op basis van kruiden die overvloed helpen manifesteren. Heel jouw relatie met geld van binnenuit, verwijder oude overtuigingen die het aantrekken van geld in overvloed blokkeren en wordt de belichaming van de energie van overvloed. Zet jouw manifestaties kracht bij van binnenuit en wordt een lopende geldmagneet.

Alleen verder lezen als je echt andere resultaten wilt en er echt voor wilt gaan!

Meld je aan en krijg direct toegang tot: 

   • Levenslang toegang tot de life changing online leeromgeving met verschillende modules (t.w.v. 2497)
   • 4 maanden lang elke maand live Q&A of Masterclass in de Community (t.w.v. 3597)
   • 4 maanden lang elke werkdag al jouw vragen binnen 24 uur beantwoord in de community (t.w.v. 3497)
   • Win de dag routine waarmee je binnen 30 minuten klaar bent om de dag te winnen (t.w.v. 297)
   • Template die je dagelijks in vult en waarmee je alle condities voor het manifesteren pakt (t.w.v. 197)
   • Audio nieuwe tijdlijn kiezen; om te zien welke keuze welke consequenties heeft zodat je voor de juiste tijdlijn kiest (t.w.v. 197)
   • Oefeningen voor bewustzijnsvergroting  (t.w.v. 497)
   • Vibrationele Manifestatie Proces om jouw manifestaties te versnellen (t.w.v.197)
   • Toegang Powerbabes community met gelijkgestemden waarbij je elkaar motiveert,inspireert en ondersteunt (t.w.v. 1997)

BONUS

 • Overvloedsmindset regressie & rewiring hypnose (t.w.v. 297 euro)
 • Geld regressie & rewiring hypnose (t.w.v. 297 euro)
 • Liefde regressie & rewiring hypnose (t.w.v. 297)
 • Gezondheid regressie & rewiring hypnose (t.w.v. 297)
 • Breathwork uitleg & sessie (t.w.v. 297)
 • Live breathwork sessie + Q&A (t.w.v. 297)
 • Crypto Masterclass/Q&A (t.w.v. 197 euro)
 • Masterclass financiele vrijheid (t.w.v. 297)

Totale waarde + €15.249 !!

Eenmalige investering

NU: €1497 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

3 maandtermijnen

NU: €525 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

6 maandtermijnen

NU: €275 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

Let op: Vul in het afrekenformulier bij opmerkingen je Facebooknaam in, anders kunnen we je niet toevoegen!

LET OP: Als je ondernemer bent kun je de investering + BTW ook nog eens zakelijk aftrekken. Dan blijft er nog weinig over voor 4 maanden intensieve coaching:)

Bekijk deze review van Debbie over Master Manifesteren

 

Wat andere vrouwen zeggen

“Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit programma heb kunnen volgen. Het heeft mij tot nu toe veel gebracht. Als je de stappen volgt die Dzanella je gaat leren, kan het niet anders zijn dat je andere resultaten in je leven zult manifesteren. Ik heb na 5 weken mijn droomhuis gemanifesteerd! De live q&a sessies zijn ook heel waardevol. Ik raad dit programma van harte aan.”

Vanessa

“Mijn mindset is zoveel positiever dan een aantal maanden geleden! Ik voel me veel krachtiger, heb VEEL meer vertrouwen in mezelf dus ervaar heel wat minder angst (en dát in deze tijd waarin zoveel angst wordt gezaaid!). Daardoor en doordat ik door de opdrachten van jou, Dzanella, echt wordt uitgedaagd om uit mijn comfortzone te gaan, I (finally) get things done! Ik werk iedere dag aan mijn doelen en, in tegenstelling tot de afgelopen tien jaar, voelt het nu NIET goed als ik dat niet doe… Bizar, wat een shift in mindset! Ik was echt de ‘Queen of Procrastination’… (verre van goed, maar ik was het helaas wel…). Nu niet meer!! 🙂 Dzanella, ik word echt heel blij van jouw energie!!! Wat een ongelooflijk positieve vibe heb je toch, plus je motiveert me enorm met jouw ongebreidelde geloof in het Universum én het feit dat je mij/ons echt uit mijn comfortzone trekt! En dat is me de afgelopen tien jaar (en vermoedelijk al veel langer!) zelf niet gelukt…”

Esther

“Dzanella is een geweldige optimist en haar manier van doen en denken werkt aanstekelijk. She walks the talk en behaalt daarmee succes. Ik vond dat zo inspirerend en wist direct, ik wil van haar leren. Dzanella heeft met een aantal simpele maar super doeltreffende oefeningen mijn ogen geopend voor wat betreft mijn moneymindset. Sinds de eerste paar sessies merk ik al dat mijn denken is veranderd en dat ik veel relaxter ben, wat mijn bedrijf en mijn persoonlijke situatie alleen maar goed doet. Door dagelijks bezig te zijn met de tips die Dzanella me geeft merk ik dat dit steeds meer mijn nieuwe denkpatroon is en dat ik geniet van mijn reis. Dit gun ik iedereen! Dzanella bedankt! “

Lieke

“Het programma Master in Manifesteren heeft me zoveel gebracht!! Het belangrijkste is dat is zoveel positiever in het leven sta! Ik heb een doel, waar ik helemaal voor ga! Vooral het vinden van mijn doel in het leven is voor mij zo belangrijk! Ik zit al 5 jaar thuis door ziekte, en daardoor is het erg lastig om je nog betrokken bij de maatschappij te voelen! Inmiddels draai ik weer volop mee doordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart door het programma!”

Kim

“Ik heb zoveel aan het programma Master in Manifesteren gehad! Maar vooral het vertrouwen op het universum en mezelf. Waardoor ik meer naar buiten durf te treden en nog meer voor mezelf op kom en keuzes maak waar ik écht zelf achter sta! Ik manifesteer continu dingen die ik wil zoals geld, een gevoel, hoe de dag gaat, leuke mensen, hoe ik een situatie graag wil hebben enz.”

Rosa

“Ik ben zo dankbaar dat ik Dzanella tegen ben gekomen. Ze versterkt mijn energie. Als ik vast loopt is zij de gene die je er weer uit kan trekken. Ze geeft je inzichten doormiddel van de gesprekken en de opdrachten. Dan kom je dichter bij jezelf en kun je een mindset maken. Ga je anders tegen dingen aan kijken. En kun je gaan groeien als persoon. Buiten de opdrachten om is het een hele lieve warme vrouw. Die er altijd voor je is, die je altijd helpt, die je weer beter laat voelen. En die je energie verhoogt.

Kortom een top mens!
Ik raad het iedereen aan om mee te doen. Voor jezelf! Uiteindelijk is dat het belangrijkste wat er toe doet in het leven! JIJ!”

Lisa

Eenmalige investering

NU: €1497 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

3 maandtermijnen

NU: €525 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

6 maandtermijnen

NU: €275 (incl. btw)
Ter waarde van: +€15.249

Let op: Vul in het afrekenformulier bij opmerkingen je Facebooknaam in, anders kunnen we je niet toevoegen!