MONEY QUEEN ACADEMY

Leer in alignment te komen met de energie van geld.

Leer om een energetische match te zijn met geld zodat je altijd geld in overvloed blijft aantrekken.

Niet eenmalig maar voor altijd!

De deuren zijn nu tijdelijk en laatste keer open dit jaar.

  Is geld regelmatig de reden dat je nee zegt tegen dingen?

♡ Heb je het gevoel dat je vast loopt met betrekking tot geld? Dat je blokkeert op een bepaalde grens?

Heb je bepaalde patronen ontwikkeld met betrekking tot geld die je niet helpen, zoals meteen alles uitgeven als je het ontvangt. Of gewoon niet ontvangen 😉

Heb je het gevoel dat je meer geld kan ontvangen maar je weet niet hoe? Of juist dat geld niet weggelegd is voor jou?

♡ Heb je het gevoel dat geld niet je allerbeste vriend is? En dat er nooit genoeg geld voor jou beschikbaar is?

♡ Komen er zodra je geld ontvangt meteen onverwachtse rekeningen?


Ik heb er maar 1 zin voor: DANKJEWEL DZANELLA. Ik was al een tijdje bezig om mijn mindset te veranderen, maar door jouw hulp is dat naar next level gegaan.

Het gaat niet alleen over geld, maar voornamelijk zelfliefde, acceptatie en dankbaarheid, want in mijn ogen begint daar alles. Ik ben zo ontzettend gegroeid tijdens dit programma.. Heb stappen en beslissingen genomen die ik misschien pas later of nooit zou gaan nemen. Dankjewel voor jouw goede vibes die ik mocht ontvangen.


“Deze reis heeft me al enorm veel gegeven. Tijdens de reis heb ik mijn doelen en mijn passie weer gevonden, alsof ik in dat gevoel ben gaan staan. Ik zie hoe ik op korte termijn geld aan trek, zodat ik mijn bedrijf kan laten uitgroeien tot iets groots waar niemand om heen kan. En ik heb al zo veel mooie samenwerkingen aangetrokken in de afgelopen 21 (ok 25) dagen… Dankjewel, oprecht!
Ik was op zoek naar een “how to”, een escape button uit hetgeen ik nu heb, omdat ik weet -in mijn hele fysiek- dat ik meer kan. Dat ik die rijke chick kan worden, zonder noemenswaardige opleiding. En dat weet ik al jaren. Maar ik was het even kwijt, door alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Dat was veel, dat wat heftig, maar ik heb altijd geloofd in de power of the mindset. En dat blijft het maar bewijzen. Dankjewel voor jouw lessen, jouw tools for life, jouw inspanningen en wijsheid.”


Toen ik de reclame van Dzanella op mijn feed voorbij zag komen, dacht ik echt: wat een onzin! Lekker makkelijk geld verdienen door mensen aan te praten dat ze geld kunnen aantrekken. Ik heb mezelf aangemeld als een soort ‘laatste kans voor het Universum’, maar dat waren mijn beperkende overtuigingen die dat zeiden, mijn angst voor overvloed sprak toen. Ik heb namelijk al meegemaakt dat LOA werkte, alleen hield ik het niet vast en daardoor werd ik cynisch. Ook vond ik LOA niet eerlijk voor arme mensen in ontwikkelingslanden. Nu zie ik in dat het gaat om geven én nemen en ben ik zoveel angsten aan het loslaten. Dit kwam niet toevallig op mijn pad, ik was al shifts aan het maken maar liep tegen angsten aan. En dan nog iets: ik zou geen andere coach willen dat jij Dzanella, jouw stijl houd ik van!! Ook fijn om de energie van de andere deelnemers te voelen -ook al op afstand- en hierop mee te liften, dus dankjewel ook aan alle andere deelnemers! 

Ik ken dit gevoel. Alsof je geen controle en grip hebt over het geld. Alsof het je overkomt of je geld in overvloed hebt of niet. Alsof je geen geluk hebt. Je ziet anderen succes hebben maar het lijkt alsof het niet voor jou weggelegd is. 

Been there done that.

Mijn relatie met geld was niet altijd zo goed als dat het nu is. Ik geloofde dat ik hard moest werken voor geld en dat werd mijn werkelijkheid. Ik werkte hard en verdiende net genoeg of tekort.

Of als ik iets meer verdiende dan normaal was dat geld zo goed als meteen weg. 

Maar ik voelde ergens dat het anders kon. Ik begon me daarom te verdiepen in Law of Attraction en andere Universele wetten, ik ging op onderzoek uit om te kijken wat rijke mensen anders deden dan ik.

Ik besefte toen heel snel dat ze heel anders naar geld keken en heel andere relatie met geld hadden. Ze vertelden zichzelf andere verhalen rondom geld. Toen heb ik mezelf een belofte gedaan. 

 Ik nam in mijn slaapkamer het besluit dat ik het anders zou doen. Dat ik overvloed zou creëren niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn familie. En ik nam ook het besluit dat als het echt zou werken dat ik het anderen ook zou leren.

 

 

Daarom ben ik  afgelopen jaren zo diep gegaan met geld en heb ik principes geleerd en methodes ontwikkeld die mij hebben geholpen om al die verhalen te shiften en om energetische match te worden voor geld. 

And here we are!

Ik weet nu precies hoe ik moet werken met energie van geld. Al het werk heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 2 jaar na het starten van mijn onderneming 70.000 euro per maand verdiende en zo een vrij leven kon creëren op alle gebieden waardoor we nu met ons gezin leven en genieten op Curacao.

En elke maand doorbreek ik weer alle plafonds en ga ik next level. 

Ik heb ondertussen meer dan 1300 klanten geholpen om hun money mindset te shiften in Happy Money Reis. 

Happy Money Reis heeft voor zoveel bizarre transformaties gezorgd maar ik voelde dat het tijd was voor NEXT LEVEL voor degenen die er klaar voor zijn.

Die dieper willen.

Die nog meer magie willen.

Die nog meer transformatie willen.

Die niet meer settelen voor minder maar alle plafonds willen doorbreken elke dag opnieuw!

Die zoveel geld in overvloed willen dat ze alles kunnen doen wat ze willen, hoe ze het willen en wanneer ze het willen. 

 

Wat nou als ik je kan helpen?

Wat nou als ik je kan helpen om je verhaal rondom geld te veranderen zodat je geld in overvloed kan aantrekken.

Universum kan je geen geld geven als je niet gelooft dat je het in overvloed kan ontvangen. Daarmee zou het Universum tegen je vrije wil ingaan en dat kan niet.

In Money Queen Academy veranderen we dit. Ik help je om jouw money mindset te veranderen. Want als je jouw Money mindset verandert, verandert jouw gevoel en daarmee jouw vibratie en word je een magneet voor geld.

We laten dus Law of Attraction in jouw voordeel werken.  Maar om dat te kunnen doen moeten we al die leugens herprogrammeren die je bewust of onbewust hebt over geld. De leugens die we onszelf blijven vertellen en geloven rondom geld zijn belachelijke dingen die we hebben gehoord en opgepikt van anderen. We zijn geprogrammeerd om deze leugens te geloven.

Maar we kunnen elke leugen shiften en nieuw verhaal van overvloed geloven.

Tijdens Money Queen Academy ga ik je leren om in de energie en vibratie van geld te zitten waardoor je geld in overvloed kan aantrekken. 

Het maakt niet uit waar je staat op dit moment. Misschien heb je net genoeg of net niet genoeg om rond te komen? Misschien heb je geld in overvloed maar voel je je niet rijk. Of lukt het je niet next level plafonds te doorbreken. Het maakt niet uit of je in loondienst of ondernemer bent. Dit programma is voor iedereen die met energie van geld wilt leren werken. Iedereen die in overvloed wilt stappen.

JIJ verdient al het geld dat je wilt. Je bent het waard. Je bent meer dan goed genoeg Queen!

Geld is niet goed of slecht. Geld is een middel.

Het gaat om mogelijkheden.

Het gaat om opties.

Het gaat om vrijheid.

Het gaat om keuzes.

Het gaat om kwaliteit van je leven. 

Het gaat erom wat je kan doen, geven, zijn en hebben in het leven.

Het gaat om keuzes maken niet gebaseerd op geld. 

Jij bent in staat om zoveel meer geld in je leven aan te trekken!

Het is daarom tijd om een nieuwe realiteit voor jou te creëren. Het is tijd voor jou om op een nieuwe tijdlijn te stappen.

En daar heb ik dit programma voor ontwikkeld met transformerende energie en support groep.

Ik maak het makkelijk voor je en laat je zien hoe je dit in je dagelijks leven kan toepassen en dat heel je leven lang.

Ik wil jou rijk maken. Dit is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen in die grootsheid te laten stappen. Vrouwen die een hart vol liefde hebben en die de wereld een stuk mooier gaan maken.

Ik weet hoe jouw mind werkt en hoe ik die kan veranderen en jouw frequentie kan verhogen naar next level!

We gaan voor diepe transformatie in het programma waarmee we jouw blokkades rondom geld oplossen, jouw angsten laten verdwijnen, jouw vertrouwen rondom geld verhogen en ik ga je leren hoe je geld kan aantrekken voor altijd. Niet eenmalig maar voor altijd!


“Wow wat een reis was dit! Ik ben een compleet ander mens geworden. Ik heb 4 vervolgplannen opgeschreven waar ik een keus uit moet maken, zo veel mogelijkheden haha. Ik heb echt verbaasd gestaan waar soms geld ineens vandaan kwam. Ik koop meer maar mijn geld wordt niet minder, echt fantastisch! En op alle vlakken. Ik ben ZOOOO dankbaar lieve Dzanella dat je op mijn pad bent gekomen door het Universum.”


“Wat heb je een heerlijke energie Dzanella. Iedere dag was het een feestje om te zien en te horen wat je nu weer voor leerzaams in petto had om mee aan de slag te gaan. Ik wil stukken uit deze cursus gaan herhalen voor mezelf. En ik heb een checklist gemaakt met dagplanning wat ik allemaal wil doen, zoals: de rest vd maand iedere de rewiring hypnose luisteren voor het opstaan, iedere dag journallen, iedere zaterdagmorgen visualiseren hoe ons leven er uit ziet wanneer mijn dromen zijn uitgekomen… Hoponopono toepassen, elke keer dankbaar zijn wanneer ik geld uitgeef, etc… En last but not least heel heel heel goed voor mezelf zorgen want dat is de basis”


Wow wat een inzichten, wat een veranderingen van denken en doen! Wat een bewustwordingen over hoe je denkt, wat je zegt … Alles is positiever, happier, trots op mezelf! Ben echt stappen aan het maken, die helpen me niet alleen in m’n portemonnee en op mijn bankrekening, maar mijn hele leven verandert; mijn hele denken en doen. Heel erg blij dat ik deze stap heb gezet en dit programma mag doen.. Dankjewel lieve Dzanella alleen al jouw energie is lifechanging, de rest is ook magisch mooi!! Heel veel liefde en kracht.

Wat krijg je precies

  1 jaar lang toegang tot de Online leeromgeving met 9 modules en toegang tot de Money Queen community (Facebook) waar je omringd wordt met gelijkgestemden die next level willen gaan.

Om de week hebben we een live sessie waarin ik alle vragen ga beantwoorden 

♡ We gaan al je blokkades en alles wat je tegenhoudt om consistent geld in overvloed te manifesteren elimineren. Dit doen we op allerlei manieren; met oefeningen, breathwork, hypnoses, EFT, meditaties en ga zo maar door. We doen dit niet oppervlakkig maar we pakken de roots aan. Dit maakt het programma uniek!

Je gaat ontdekken welke gewoontes die je nu hebt rondom geld ervoor zorgen dat je geld juist van je afduwt (en hier ben je je niet eens bewust van)

Je leert hoe je met geld van energie kan spelen zodat je altijd geld in overvloed kan manifesteren. This is where the Magic happens!

♡ Ik ga je manifestaties next level tillen. Ik leer je next level manifestatie technieken om geld aan te trekken. Denk hierbij aan quantum jumping, in je slaap manifesteren en nog zoveel gave dingen.

♡ Je leert snel manifesteren. We willen geld en we willen het snel niet over paar jaar toch hahahah. Ik niet in ieder geval. Ik wil nu kunnen doen wat ik wil en hoe ik het wil. Ik wil nu in mijn grootsheid stappen. En ik geloof jij ook 😉

Als je instapt in Money Queen Academy doe dit heel bewust. Doe het voor jou. En doe het voor iedereen die je wilt helpen. Betaal met liefde en zet de intentie dat deze inverstering in tienvoud naar je terugkomt. Voel dit en stap op die nieuwe tijdlijn door mee te doe aan dit programma. En dan is het een done deal 🙂

Een aantal unieke onderdelen 🙂

Ik leer je in het programma mijn 11 stappen geld manifestatie proces die ervoor heeft gezorgd dat ik 70.000 omzet draai per maand. Die ervoor heeft gezorgd dat we naar Curacao zijn verhuisd en het geld nooit maar dan ook nooit de reden is dat we iets niet doen of kopen. Ik leer je ook hoe je dit manifestatieproces ook echt in het dagelijks leven kan toepassen.

♡ Omdat meer geld in je leven manifesteren niet alleen over je mindset gaat, maar ook over je lichamelijke (fysieke), geestelijke (mentale) emotionele en energetische gesteldheid pakken we in dit programma alle aspecten. Om een tipje van de sluier op te lichten…alleen al voor het fysieke stuk staan er 50+ video’s in met praktische yoga oefeningen van de energy healer van Dipak Chopra, moeder Teresa en Dalai Lama 🙂 Excitingggg

♡ We hebben in het programma 2de sterkste healing-methode toegevoegd: Breathwork! In een diepe ademsessie die speciaal gemaakt is met de intentie dat jij alles mag loslaten en opruimen wat jou tegenhoudt in het manifesteren van meer geld in je leven. We gaan voorbij je brein direct naar je intuitie waar je jouw belangrijkste inzichten kunt ophalen. Naast zelfheling vindt hier ook stress-release plaats…alle spanningen die je mee draagt in je systeem komen los zodat jij automatisch je energetisch veld opschoont en daardoor in een hogere frequentie komt. Het beste nieuws is dat je dan een energetische match wordt met wat je wilt aantrekken in je leven…in dit geval geld 🙂

Er komt een opgenomen breathwork sessie die opgenomen is door breathwork expert Tanja Noteborn speciaal voor dit programma. Maar daarnaast krijgen jullie ook een live breathwork sessie die met groepsenergie nog krachtiger is.

♡ Tijdens een unieke meditatie gaan we een reis in jezelf maken waar je meer geld in je leven gaat uitnodigen en jezelf toestemming geeft om te ontvangen. Vergis je niet, the universe is always listening…dit is magisch.

Voor ondernemers nog een bonus meditatie waarbij je met je bewustzijn klanten gaat aantrekken…magic!

♡ In het programma vind je ook een coaching-tool om voor jezelf inzichtelijk te krijgen waar je nu staat, waar je naartoe wilt, wat je obstakels zijn en welke hulpbronnen je kunt gebruiken.

♡ Je krijgt ook de Wim Hof ademtechniek aangeleerd door adem expert Tanja zodat je die in je dagelijkse leven kunt gebruiken. Met deze ademtechniek kun je jouw mitochondrien- de energiecentrales in je lichaam, die ervoor zorgen dat jij voldoende energie hebt- stimuleren. Wim Hof heeft wetenschappelijk bewezen dat je ze met 19% kunt versterken, dus dat ze nog meer energie voor jou gaan maken. Dit is echt fantastisch. Deze ademtechniek is heel fijn om in de ochtend te doen. Probeer het uit en je zult merken dat je de rest van de dag meer energie hebt.

♡ In het programma leer ik je ook een methode uit het Sjamanisme om antwoorden te krijgen als je even niet weet welke kant op te gaan.

We gaan next level manifesteren. In je slaap, quantum jumps enz. Ik leer je super krachtige technieken om snel geld te manifesteren. 

De deuren voor Money Queen zijn nu open voor slechts 1997 euro inclusief btw. De volgende ronde gaan de prijzen gegarandeerd omhoog. 

Doe mee en krijg toegang tot het programma. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met 9 modules en toegang tot Money Queen support groep op facebook.