GRATIS 3 DAAGSE LIVE ONLINE TRAINING

Stap 3 dagen lang in de energie en frequentie van geld

♡  Is geld regelmatig de reden dat je nee zegt tegen dingen?

♡ Heb je het gevoel dat je vast loopt met betrekking tot geld? Dat je blokkeert op een bepaalde grens?

♡ Heb je bepaalde patronen ontwikkeld met betrekking tot geld die je niet helpen, zoals meteen alles uitgeven als je het ontvangt. Of gewoon niet ontvangen 😉

♡ Heb je het gevoel dat je meer geld kan ontvangen maar je weet niet hoe? Of juist dat geld niet weggelegd is voor jou?

♡ Heb je het gevoel dat geld niet je allerbeste vriend is? En dat er nooit genoeg geld voor jou beschikbaar is

♡ Komen er zodra je geld ontvangt meteen onverwachtse rekeningen?

 

En of meerdere Ja’s? Dan is dit een unieke kans om GRATIS deel te nemen aan 3 daagse training. De training zal plaatsvinden op 04, 05 en 06 oktober om 20.00. 

Geloof me je wilt geen enkele dag missen. Dus zet het in je agenda, be there en laat me jouw frequentie verhogen zodat je geld gaat aantrekken!

 

Tijdens deze GRATIS Training :

 

♡ Stap je in de frequentie van geld

♡ Leer je het fundament achter aantrekken van geld

Clear je jouw geld blokkades

♡ Leer je hoe je snel shift om consistent geld aan te trekken

 

Ik ben afgelopen jaren veel bezig geweest om mijn money mindset te veranderen en om te leren hoe ik geld makkelijk aan kan trekken in mijn leven.

Ik ben namelijk van niks gekomen. Ik ben een vluchteling. Op mijn tiende zijn we uit Bosnië naar Nederland gevlucht zonder geld.

Ik leerde in mijn jeugd dat het moeilijk was om geld te hebben en dat als je geld wilt hebben dat je heel hard maar dan ook heel hard moet werken. Daarnaast leerde ik ook dat ik altijd moest oppassen want geld kan zomaar op.

 

  Dit werd dan ook mijn werkelijkheid. Ik had nooit geld, had zelfs schulden en al het geld dat binnen kwam was ook direct weg.

  Maar ik voelde dat het anders kon. En daarom heb ik me afgelopen jaren verdiept in alles wat met geld te maken had. Ik onderzocht ook de succesvolle mensen en vroeg me af wat hun zo bijzonder maakte.

  Tijdens mijn reis met Law of Attraction en andere Universele wetten leerde ik dat geld niks anders dan energie is en dat je geld net zo goed in je leven kan aantrekken zoals je al het andere in je leven kan aantrekken.

  Toen ik alles begon toe te passen in mijn leven, veranderde mijn leven drastisch. Het geld is er nu altijd in overvloed. Zelfs toen ik met mijn baan stopte om eigen bedrijf te starten, om mensen hierin te coachen, wist ik dat geld zou blijven komen en dat deed het ook! Eerste paar maanden verdiende ik niks maar we hadden alsnog altijd geld in overvloed. Dit is ook de reden dat mijn bedrijf zo enorm is gegroeid. Binnen 2 jaar verdien ik nu 70.000 eurp per maand. Iedereen vraagt zich altijd af hoe het kan maar er is maar 1 simpel antwoord daarop….omdat ik weet hoe ik geld kan manifesteren. Omdat ik weet hoe energie van geld werkt.

  Alles begint bij jezelf. Als je aan jezelf werkt, aan je eigen beperkende overtuigingen, aan jouw money mindset en aan jouw relatie met geld verandert alles. Hoeveelheid geld dat je hebt en dat je ook houdt heeft allemaal te maken met jouw money mindset.

  Hoeveelheid geld dat je hebt is slechts een reflectie van jouw innerworld!

  Hoe mooi zou het zijn als je een krachtige mindset zou krijgen en bewust Law of Attraction zou inzetten om overvloed te manifesteren? Hoe mooi zou het zijn als geld nooit meer bepaalt of je iets wel of niet doet.  Hoe mooi zou het zijn als je een geweldige relatie zou hebben met geld! Laat me je helpen en meld je direct aan voor de gratis training!

   

  Wat andere vrouwen zeggen:

  “Heel waardevol. Ik zit met een big smile achter mijn laptop in vol vertrouwen dat alles wat ik wil naar mij toestroomt. Enorm bedankt!”

  Rebecca

  “Dzanella, WAUW ! wat een energie. Je hebt me echt laten zien dat alles wat ik wil te behalen valt met de juiste energie op de juiste frequentie. Je hoort snel van mij!”

  Saheli

  “Super, voel me ontzettend positief en heb er onwijs waardevolle tips en overtuigingen uitgehaald!”

  Annieke

  “Heel inspirerend! Mega goede energie. Duidelijke punten. De opdracht was erg effectief, vooral in groepsverband. Gevuld met positiviteit en waardevolle kennis.”

  Eline

  “Ik vond het echt geweldig. Zoveel positieve energie ik ga de dag door met vlinders in mijn buik!”

  Sig

  “Dzanella heeft veel energie. In het begin was ik sceptisch, maar ze nam me mee in haar energie en ik werd er blij, vrolijk, gelukkig en energiek van. Deze masterclass heeft me geïnspireerd om nog harder te werken om mijn hardnekkige overtuigingen, mijn mythes, die me tegen houden aan te pakken.”

  Lisette

  “Ik vond het een heerlijke en bovenal inspirerende masterclass. Ik kon me perfect in je woorden vinden en had je woorden nodig om me weer te beseffen hoe GROOTS dat we zijn…”

  Daniëlle

  “Powervrouw ben je !!! zo zo erg bedankt voor deze mooie masterclass !”

  Zoë

  “Wow, wat een mazzelkont dat ik deze masterclass tegen kwam. Hier krijg je enorm veel energie van en zet je mindset gelijk in de positieve actiestand. Dzanella is lekker down to earth, alsof je met je beste vriendin aan het kletsen bent. Top, TOP! TOP!”

  Brit

  “Wat een heerlijke masterclass, Dzanella! En wat een geweldige aanstekelijke energie heb jij. Bedankt ook voor de vele inzichten die je in zo’n korte tijd hebt weten te geven. Heel waardevol!”

  Erwina

  “Echt geweldig! Hele fijne en creatieve aanpak en heerlijke energie, dankjewel Dzanella❤️”

  Marloes

  Let op!

  Deze training vindt plaats via Instagram account 3 dagen lang. Zodra je je aanmeldt krijg je de link van het instagram account.

  Yaaaasss I am ready voor overvloed