Over mij

Mijn naam is Dzanella en ik ben in Bosnië (Sarajevo) geboren. Door de oorlog zijn we naar Nederland gevlucht toen ik 10 jaar was. Je kunt je voorstellen dat dit geen makkelijke tijd was. Ik heb tot mijn 18e in Capelle aan den IJssel gewoond en op mijn 18e ben ik in mijn eentje naar Enschede verhuisd om Bestuurskunde op de Universiteit Twente te studeren. Ik woon er trouwens nog steeds met mijn vriend en twee kinderen Ace en Sky.

Als ik nu terugkijk naar mijn leven kan ik zeggen dat ik vanaf 2007 heel anders naar de wereld ben gaan kijken. Ik voelde altijd dat er ‘meer’ was en dat het anders kon. Door het lezen van het boek “The Secret” werd dat bevestigd. Bizar he, hoe het lezen van een boek jouw leven volledig kan veranderen. Maar zo is het echt gegaan. Na het lezen van het boek is mijn zoektocht begonnen.

Ik zal even de situatie voor je schetsen hoe mijn leven eruit zag op het moment toen ik het boek las. Ik studeerde toen aan de Universiteit Twente, woonde op de zolder in een studentenhuis (met muizen) en kwam nauwelijks rond. Soms at ik gewoon niks omdat het geld er gewoon niet voor was.

Nadat ik het boek had gelezen begon ik mijn dromen en mijn doelen op te schrijven. Mijn intenties waren gezet!

Mijn leven begon te veranderen!

Mijn doelen hielden mij een beetje bezig, maar verwaterden naar de achtergrond. Toch begon mijn leven te veranderen. Ik kreeg tijdens mijn studie een super goede baan op de Universiteit Twente als teamleider. Ik werkte fulltime en studeerde fulltime maar het ging me makkelijk af. Met mijn prestaties op werk had ik zelfs een reis gewonnen naar keuze. Ik nam twee vriendinnen mee en we gingen naar Miami en Curaçao!

Ik kreeg een eigen appartement en tijdens verhuizing gebeurde er iets bijzonders. Ik zag ineens het schriftje waar ik in 2007 mijn doelen had opgeschreven. En ik kon niet geloven dat daarin letterlijk alles al stond wat ik nu had bereikt, goede baan op de Universiteit, eigen appartement, vakantie Miami, vakantie Curaçao…. kippenvel!!!!!!!!

Mijn reis begon want ik kon het niet meer ontkennen. Dit ging wel met vallen en opstaan maar dit hoort erbij. Ik begon me erin te verdiepen, 100+ boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling, 20 cursussen gevolgd, deelgenomen aan masterclasses en meerdere opleidingen gevolgd. Dit allemaal vooral bij grote Amerikaanse namen zoals Tony Robbins, Robin Sharma, Gaby Bernstein, Vishen Lakhiani, Mindvalley enz….

 

Mijn manifestaties:

 1. Mijn droompartner (we zijn inmiddels 10 jaar samen)
 2. Mijn droomvilla!
 3. Topbanen bij de Universiteit,  gemeente, uitgeverij en scholen
 4. Een salaris van 4500 netto
 5. Droomvakanties, met mijn partner heb ik de hele wereld over gereisd
 6. Twee geweldige kinderen.

Het universum geeft wat je niet wilt, zodat e helder krijgt wat je wel wilt!

 Totdat ik in een burn out kwam. Want ook al ben ik supergoed in het manifesteren, ik maak ook fouten J en daarnaast is dat ook het leven. Dit is ook een van de Universele wetten dat het leven ups en downs kent. Want als je het donker niet kent hoe kan je dan het licht waarderen… #logisch

Ik ging toen door een zware periode heen maar dit was ook de meest waardevolle periode in mijn leven. Ik nam toen het besluit dat ik niet meer voor iemand anders ging werken. Ik nam het besluit voor mezelf te beginnen en dat deed ik dus ook. Mijn missie was/is om andere vrouwen te leren hoe ze bewust Law of Attraction en andere Universele wetten kunnen inzetten om hun droomleven te creëren.

Het begin van het ondernemerschap vond ik pittig. En dat kwam vooral omdat ik was vergeten Law of Attraction en andere Universele wetten bewust in te zetten. Ik was zo gefocust op mijn bedrijf dat ik vergat dat het anders kon. Mijn overtuiging was toen ook blijkbaar nog dat je hard moet werken om succesvol te worden.

Ik stond constant ‘aan’ en ‘moest’ elk minuut dat ik vrij had aan mijn bedrijf besteden. Want ja, ik had een salaris van 4500 netto opgegeven en vaste lasten moesten betaald worden. Mijn bedrijf groeide wel maar heel langzaam. Het voelde alsof ik echt aan klanten moest trekken om ze binnen te halen. Hierdoor raakte ik gestrest en zo kwamen steeds meer twijfels en onzekerheden. Moet ik hier wel mee doorgaan? Wat als het niet lukt? Zal ik gewoon weer een vaste baan nemen? Wat als er niet genoeg geld binnenkomt ? En het ging zo maar door met ups en downs.

Totdat ik op een gegeven moment dacht wacht eens…ik leer anderen hoe je moet manifesteren maar zelf doe ik het niet in mijn bedrijf.

Dit veranderde alles. Ik begon Law of Attraction en andere Universele Wetten bewust in te zetten in mijn bedrijf. Ik gebruikte alle technieken en tools, die ik had geleerd en ingezet had voor andere gebieden in mijn leven, om mijn bedrijf succesvol te maken.

En dat lukte! Klanten komen nu vanzelf naar me toe. Ik hoef niet meer op ze te ‘jagen’ hahaha. Ik heb zoveel rust nu, en onderneem echt vanuit vertrouwen. Ik weet dat ik mijn omzetdoelen ga halen, ook al heb ik een ‘slechte’ maand ertussen. Ik werk ook echt veel minder nu terwijl mijn omzet blijft groeien. En waar ik echt dankbaar voor ben dat ik echt levens transformeer.

Mijn missie veranderde toen ook een klein beetje. Want ik merkte dat ik vanzelf vrouwelijke ondernemers aantrok. Ik zag dat ze met dezelfde dingen worstelden als ik een tijdje geleden. En omdat ik nu weet dat het anders kan is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen hun droombedrijf te creëren. En omdat alles met elkaar samenhangt betekent dit ook hun droomleven.

Enkele feitjes over mij:

 1. Ik ben super enthousiast dus daar moet je wel tegen kunnen haha. Iedereen zegt ook altijd dat ik alleen maar lach.
 2. Ik ben praktisch ingesteld maar combineer dat met spiritualiteit. Ik geloof namelijk niet dat je het ene los kan zien van het andere. Ik ben echt een manifestatie junkie haha. Ik gebruik het echt voor alles!
 3. Ik ben gek op dansen en heb ook heel lang zumba en dancefit lessen gegeven.
 4. Ik ben een snoepkont haha. Voor ‘rode veters’ (als je snapt welke ik bedoel) en chocolade met hazelnoten kan je me altijd wakker maken ;). Ik hou trouwens sowieso van eten.
 5. Ik vind het geweldig om met mijn gezin leuke dingen te doen
 6. Ik blijf maar boeken lezen. Ik weet niet meer waar ik ze kwijt moet.

En nu is het jouw beurt!

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van? Waar loop je tegen aan om jouw droombedrijf te manifesteren?

Vertel het me en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.

1 + 15 =