Are you ready … For a special event ?!

5 dagen CASH IN, what a trip!! Mindblowing. All-in zijn jullie met me gegaan. 4 dagen live training. Diep duiken in de dynamics van geld. Ik heb de meest lifechanging inzichten bij jullie voorbij zien komen, zo waardevol wat jullie met mij en elkaar gedeeld hebben. Shifts hebben plaatsgevonden, BIG SHIFTS. Relaties met geld en relaties met jullie zelf zijn veranderd. Zelfliefde is gegroeid. Mindset is gegroeid. Bankrekeningen zijn gegroeid.

En vandaag is het tijd om dat te vieren! En yes ik zou niet Dzanella zijn als ik niet groots zou uitpakken…

 

WAT GAAN WE DOEN?

  • 13 programma’s, waarvan 4 BRAND NEW

  • 13 crazy deals

  • Money – business- mindset – manifesteren op alle vlakken … alles komt aan bod

  • In totaal €12.793 aan korting wat ik weggeef met deze deals samen

  • Geldig t/m 7 oktober. Al deze kortingen zijn beperkt geldig. Vrijdag 7 okt 23:59 gaan de prijzen omhoog

Check alle deals & meer info

Check deze succesverhalen:

“STAP IN JE NEXT LEVEL  SELF … Eergisteren bekeek ik meteen de 1e live van Dzanella in Money Vortex. Die ging vooral over identity work: zie jezelf als die ondernemer die met gemak en plezier miljoenen verdient. Ze nodigde ons uit NU al in ons dagelijks leven in die identitetit te stappen. Met LEF en VERTROUWEN.

Ik stond er niet zo bij stil maar dat is werkelijk précies hoe mijn afgelopen dagen zijn verlopen! Ik ben namelijk in Dubai en heb gister zojuist mijn 1e vastgoeddeal hier gesloten. Gewoon vastgoed in Dubai! Who would’ve thought I ‘d be saying that one year ago. 
Verder zit ik in een megaluxe hotel, word ik opgehaald en vervoerd door een chauffeur, worden mijn lunches en diners betaald en even my flight is being paid. Bovendien ben ik in een land waar sowieso the sky (and beyond) the limit is. 
Het klinkt misschien gek maar ik stond niet stil bij all of this. Was zo bezig met de deal en het ‘werk’ eromheen…. maar mennnn. This is it. I’m living it. 

Mega manifestaties en ik ben super trots op mezelf. Wauw wauw wauw. Wat zal deze reis, deze money vortex, deze wealth codes, mij nog meer brengen…. Money, bring it onnnnn.”

MIRELDA

“Ik ben in Dubai en heb gister zojuist mijn 1e vastgoeddeal hier gesloten. Gewoon vastgoed in Dubai!

Who would’ve thought I ‘d be saying that one year ago.”

“Tot nu toe heb ik in Wealth Codes €33.649,22 gemanifesteerd!! Zo blij dat ik vertrouwde op mijn gevoel en ingestapt ben.”

“Tot nu toe heb ik in Wealth Codes €33.649.22 gemanifesteerd!! Ik was zo aan het twijfelen of ik wel mee zou doen en nu heb ik al zoveel programma’s gevolgd en ik voel me beter, zelfverzekerder, blijer en rijker. 

Ik weet waar ik stond en waar ik nu ben! Zo blij dat ik vertrouwde op mijn gevoel en ingestapt ben. Dzanella legt het zo goed en duidelijk uit, dankbaar <3

CLAUDETTE KOOT

“Na vele manifestatie coaches gehad te hebben was ik sceptisch over Dzanella Tihic. Ondanks de twijfel toch weer de stap genomen om het weer te proberen. Bij Dzanella heb ik echt 0% spijt. Wat een power vrouw!! Dzanella is echt een groot voorbeeld voor mij geworden. Door haar geniet ik van elk moment en heb ik geleerd om money te managen. Ik raad iedereen aan om haar happymoneyreis te volgen!! Thanks you Dzanella!!!”

LINDSEY KOTKOWSKA

“Dzanella is echt een groot voorbeeld voor mij”

“Wat begon met een sterke wens om mijn financiële situatie te verbeteren werd een reis terug naar mijzelf. Ik bruis van de energie!”

“Wat begon met een sterke wens om mijn financiële situatie te verbeteren werd een reis terug naar mijzelf. Ik heb zoveel geleerd! Ik ben er van overtuigd dat het geld wel zal komen maar eerst deze reset. Oude overtuigingen loslaten waarvan je niet eens wist dat je ze had, en wat voor negatieve invloed die op mijn leven hadden. Ik bruis van energie, leer steeds meer van mijzelf te houden waardoor ik ook meer van anderen houdt. Dankjewel Dzanella! Love you 😘🥂”

MONIQUE SCHOLTEN

“Ik volgde al Master in Manifesteren en toen kwam Money Queen voorbij, al tijdens Master in Manifesteren zoveel geleerd dus deze kans liet ik niet voorbij gaan. Mijn relatie met geld is zo verbeterd, je wordt echt even goed wakker geschud, het is niet stil zitten en achterover hangen, nee je onderneemt de juiste acties en hiermee ga je je geld relatie anders benaderen. Beperkende overtuigingen, je belemmeringen, oude gewoontes worden aangepakt met een stappenplan. 9 ontzettende waardevolle modules doorloop je. Dzanella haar energie en positiviteit weet je elke keer weer op te beuren of aan te sturen om actie te ondernemen. De weken zijn voorbij gevlogen en heb het programma ruimschoots terug verdiend. Dit is nog maar het begin, ik ben reuze benieuwd hoe het over een jaar ervoor staat. Dankjewel lieve Dzanella”

MARION VAN DELFT

“Ik heb in totaal €22 976,- gemanifesteerd tijdens Master in Manifesteren”

Let op: Shop With Me vindt plaats via de CASH IN besloten FB Community. Heb je vragen nav een bestelling?
Mail deze naar hallo@dzanella.nl. Heb je een andere vraag? Stel deze bij voorkeur in de community.