Het programma waarmee bizarre resultaten zijn behaald, is terug!

WEALTH CODES

Unlock your path to financial freedom

Ik ben zo excited want eindelijk kan ik je uitnodigen voor WEALTH CODES – Unlock your path to financial freedom!

Dit is mijn signature programma en het meest geweldige wat ik ooit heb gecreëerd. Dit is de basis voor een leven waarin jij altijd met gemak geld aantrekt. De deuren zijn nu nog open maar sluiten over een week.

Hiii ik ben Dzanella en ik ben hier om je leven te veranderen.

Ik heb heel mijn leven lang een slechte relatie gehad met geld. Ik ben opgegroeid met veel beperkende overtuigingen rondom geld.

Hierdoor had ik veel schulden, altijd geld tekort. Ik werkte keihard om geld te verdienen en op een gegeven moment verdiende ik veel maar het was ook zo weer weg waardoor ik altijd net genoeg of net niet genoeg had.

Ik wist dat het anders moest en dat ik niet meer op deze manier kon doorgaan. En diep van binnen voelde ik ook dat het anders kon.

Jarenlang heb ik me verdiept in energetics van geld. Ik leerde erover en paste het toe in mijn leven en alles veranderde.

“Verandering is een keuze”

Ik stopte met mijn baan in loondienst, en startte mijn business dat binnen 2 jaar uitgroeide tot een business met omzet van 100.000 euro per maand.

Mijn vriend kon ook zijn baan opzeggen en nu leven we in volledige vrijheid. We reizen de wereld rond met onze kinderen en werken online. Op dit moment wonen we in Thailand.

Wat ik je ga leren gaat je leven veranderen. Ik leer je de energetics van geld en hoe je ook die shifts kan maken zodat je alle plafonds kan doorbreken.

Wanneer je dit snapt en toepast verandert alles. Ik heb geleerd dat het net zo makkelijk is om arm te zijn als rijk te zijn. We zijn alleen helaas geleerd om arm te zijn. En je kan dit herprogrammeren.

LAAT MIJ JE ACTIVEREN

Jouw leven en business gaan nooit meer hetzelfde zijn na WEALTH CODES. Ik ga je laten zien hoe geld werkt en we gaan jouw relatie met geld volledig shiften waardoor je dynamiek met geld voor altijd verandert. De hoeveelheid geld dat je op dit moment hebt in je leven en in je business staat namelijk gelijk aan wat jij nu gelooft over geld. En dat gaan we veranderen waardoor de hoeveelheid geld ook verandert.

Het maakt niet uit waar je nu staat en of je ondernemer bent of niet. Dit zijn de Wealth energetics en dus voor iedereen toepasbaar. Ook al verdien je al veel als je next level wilt gaan is dit het programma voor jou.

Er zijn je al veel mensen voorgegaan met bizarre resultaten. Check deze succesverhalen:

Dzanella does not disappoint: ik dacht dat niks aan Master in Manifesteren kon tippen, but boy was I wrong: dankzij Wealth Codes heb ik mijn life purpose ontdekt en durf ik deze achterna te gaan. Geld support me altijd en komt me uit alle hoeken ondersteunen. En dit is alleen nog maar het begin! Ik ben zo dankbaar dat ik dankzij Wealth Codes een jaar lang de tools heb om kéér op kéér next level te gaan. Millionaire’s lifestyle, here I come!

ISA VROLLIJK

“Ik heb in totaal €154.066,- gemanifesteerd tijdens Wealth Codes”

“Mijn teller staat op €30.000 door Wealth Codes”

“Dankzij het programma Wealth Codes heb ik enorme shifts gemaakt met betrekking tot geld. Ik dacht steeds in tekort ook al had ik veel geld. Elke factuur deed ik met een bang hart open. Nu denk ik wat ik voor die factuur krijg (water/elektriciteit enz) en ben daar dankbaar voor. Ik hield het geld krampachtig vast waardoor het mij stress bezorgde. Nu weet ik dat er een flow moet zijn van betalen en ontvangen. Dankjewel Dzanella voor dit programma. Hier ga ik mijn leven lang de vruchten van plukken”

CHRISTINA VAN SNICK

“Dankzij het programma Wealth Codes heb ik enorme shifts gemaakt met betrekking tot geld. Ik dacht steeds in tekort ook al had ik veel geld. Elke factuur deed ik met een bang hart open. Nu denk ik wat ik voor die factuur krijg (water/elektriciteit enz) en ben daar dankbaar voor. Ik hield het geld krampachtig vast waardoor het mij stress bezorgde. Nu weet ik dat er een flow moet zijn van betalen en ontvangen. Dankjewel Dzanella voor dit programma. Hier ga ik mijn leven lang de vruchten van plukken”

CHRISTINA VAN SNICK

“Mijn teller staat op €30.000 door Wealth Codes”

Ik ben zo blij dat ik mee heb gedaan met de Money Queen Academy! Hierin heb ik niet alleen mijn money mindset aangepakt, maar mijn mindset en (beperkende) overtuigingen op alle gebieden van het leven. Ik ben me bewust geworden van het feit dat ik op alle gebieden in het leven overvloed mag en kan hebben. Dzanella zelf vind ik echt fantastisch! Zij geeft alles van haar zelf in deze cursus en legt haar hele ziel en zaligheid er in en dat voel je. Haar energie alleen al tilt je naar next level; laat staan alle content die in de cursus zit (en dat is echt heel veel)! Ook de live (healing) sessies waren fantastisch. Kortom, ik zou iedereen aanraden om deze cursus te volgen; het geld van de investering had ik binnen no time terug gemanifesteerd. Thank you Dzanella!

VERA ZIELEMAN

“Het totaal wat ik aan geld heb gemanifesteerd tijdens Wealth Codes? 25K!”

Ik ben zo blij dat ik mee heb gedaan met de Money Queen Academy! Hierin heb ik niet alleen mijn money mindset aangepakt, maar mijn mindset en (beperkende) overtuigingen op alle gebieden van het leven. Ik ben me bewust geworden van het feit dat ik op alle gebieden in het leven overvloed mag en kan hebben. Dzanella zelf vind ik echt fantastisch! Zij geeft alles van haar zelf in deze cursus en legt haar hele ziel en zaligheid er in en dat voel je. Haar energie alleen al tilt je naar next level; laat staan alle content die in de cursus zit (en dat is echt heel veel)! Ook de live (healing) sessies waren fantastisch. Kortom, ik zou iedereen aanraden om deze cursus te volgen; het geld van de investering had ik binnen no time terug gemanifesteerd. Thank you Dzanella!

VERA ZIELEMAN

“Het totaal wat ik aan geld heb gemanifesteerd tijdens Wealth Codes? 25K!”

WAT JE KRIJGT & WAT HET JE OPLEVERT

Allereerst zou ik niet Dzanella zijn, als ik eerst zou zeggen: ik wil dat jij jouw keuze maakt om in te stappen op basis van jouw gevoel. Op dat vuurtje wat aangaat. Op dat stemmetje in jou die voorzichtig of heel hard schreeuwt: ‘yesss dit MOET ik doen!’ Prijs en inhoudelijke voorwaarden komen dan later. Maar ok, ik weet dat je ook dit wil weten:

1 jaar lang toegang tot de Online leeromgeving (eigen Academy) met 9 modules (en vele bonussen) en toegang tot de Wealth Codes community (Facebook) waar je omringd wordt met gelijkgestemden die ALL IN en next level gaan, en waar al je vragen worden beantwoord.

Oefeningen, breathwork, hypnoses, EFT, meditaties en ga zo maar door, om al je blokkades en alles wat je tegenhoudt om consistent geld in overvloed te manifesteren elimineren. Niet oppervlakkig maar we pakken de roots aan. Dit maakt dit programma uniek!

Je gaat ontdekken welke gewoontes die je nu hebt (en waar je je niet eens bewust van bent) rondom geld ervoor zorgen dat je geld juist van je afduwt.

Je leert hoe je met geld van energie kan spelen zodat je altijd geld in overvloed kan manifesteren. This is where the Magic happens!

Ik ga je activeren, je manifestaties next level tillen en versnellen. Denk hierbij aan quantum jumping, in je slaap manifesteren en nog zoveel andere gave dingen.

Je leert snel manifesteren. We willen geld en we willen het nu, am I right!?

De deuren zijn slechts een korte periode open. En de prijs gaat snel omhoog. Als early bird profiteer je al van 500 korting

Unieke onderdelen & bonussen

10 weken lang elke week een live sessie van mij van 30-45 minuten, naast de al bestaande modules uit de online leeromgeving, om jou nóg intensiever te activeren en alles wat je uit de online leeromgeving al aan het toepassen bent, op een nog dieper level te integreren. Elke week mijn energie om live mee te kalibreren, en dat samen met de groepsenergie gaat jou 100% zeker next level tillen.

Mijn 11 stappen geld manifestatie proces : leer deze in het dagelijks leven toepassen, het zijn de 11 stappen die ervoor gezorgd hebben dat ik 100K omzet per maand draai, dat we de wereld rondreizen en nu in Thailand wonen en het geld nooit maar dan ook nooit de reden is dat we iets niet doen of kopen.

Meer dan mindset alleen: omdat meer geld in je leven manifesteren niet alleen over je mindset gaat, maar ook over je lichamelijke (fysieke), geestelijke (mentale) emotionele en energetische gesteldheid pakken we in dit programma alle aspecten. Om een tipje van de sluier op te lichten…alleen al voor het fysieke stuk staan er 50+ video’s in met praktische yoga oefeningen van de energy healer van Dipak Chopra, moeder Teresa en Dalai Lama 🙂 Excitingggg

Coaching tool: ik leer je met behulp van deze coaching techniek om voor jezelf inzichtelijk te krijgen waar je nu staat, waar je naartoe wilt, wat je obstakels zijn en welke hulpbronnen je kunt gebruiken.

In het programma leer ik je ook een methode uit het Sjamanisme om antwoorden te krijgen als je even niet weet welke kant op te gaan.

We gaan next level manifesteren. In je slaap, quantum jumps enz. Ik leer je super krachtige technieken om snel geld te manifesteren.

Het mooiste is.. dit is nog niet eens alles! Je ontvangt nog eens 14 EXTRA MYSTERY BONUSSEN, elke dag haal ik hier bonussen vanaf

♡ Speciaal voor ondernemers: een bonus meditatie waarbij je met je bewustzijn klanten gaat aantrekken…een krachtige visualisatie oefening waarmee jij jouw doelgroep uitnodigt voor jouw dienst/product & tegelijkertijd jouw boodschap test… magic!

♡ Breathwork: we hebben in het programma 2e sterkste healing-methode toegevoegd met breathwork expert Tanja Noteborn. Je gaat een diepe ademsessie aan die speciaal gemaakt is met de intentie dat jij alles mag loslaten en opruimen wat jou tegenhoudt in het manifesteren van meer geld in je leven. We gaan voorbij je brein direct naar je intuïtie waar je jouw belangrijkste inzichten kunt behalen. Naast zelfheling vindt hier ook stress-release plaats…alle spanningen die je meedraagt in je systeem komen los zodat jij automatisch je energetisch veld opschoont en daardoor in een hogere frequentie komt. Het beste nieuws is dat je dan een energetische match wordt met wat je wilt aantrekken in je leven…in dit geval geld 🙂

♡ Wim Hof ademtechniek: adem expert Tanja leert je deze techniek zodat je die in je dagelijkse leven kunt gebruiken. Met deze ademtechniek kun je jouw mitochondrien- de energiecentrales in je lichaam, die ervoor zorgen dat jij voldoende energie hebt- stimuleren. Wim Hof heeft wetenschappelijk bewezen dat je ze met 19% kunt versterken, dus dat ze nog meer energie voor jou gaan maken.

♡ Unieke meditatie: hierin ga je een reis in jezelf maken waar je meer geld in je leven gaat uitnodigen en jezelf toestemming geeft om te ontvangen. Vergis je niet, the universe is always listening…dit is magisch!

♡ Engelen Money Healing sessie van healing expert Nina Hamburger. Zij geeft je healing met 2 krachtige sessies: de Engelen Money Healing sessie die al voor je klaarstaat in de online leeromgeving, maar ook een live groepshealing om met nog meer impact jouw moneymindset en frequentie te verhogen. Deze healing maakt het mogelijk dat jij uit je oude patronen stapt en je meer in tune voelt met jouw hogere zelf. Haal er laagje voor laagje af en kom tot jouw kern; en leef hiermee jouw ware potentie!

♡ Wealth Codes Activatieweek met 4 extra Masterclasses van next level experts twv. €444 !

🔥 ‘Geld begrijpen en slim & veilig geld voor jou aan het werk zetten’, Puck Landewe – oprichtster van ELFIN & expert op het gebied van financieel onafhankelijk worden, verteld je precies hoe je dat doet;

🔥 Handelen in digitale kunst – NFT’s met Mitchell van Duuren: Mitchell neemt je in deze masterclass mee in de wereld van NFT & metaverse en legt je uit hoe jij deze het meest optimaal kan benutten om VOORGOED financieel vrij te zijn;

🔥 Selfmade vrouwen die laten zien dat je met wijsheid, intuïtie, stretegie en leiderschap big impact kan maken; Simone Levie – Groot denker & visionair met ballen, laat je in deze Masterclass zien hoe jij ook vrouwelijk miljonair kan worden;

🔥’Wie ben je, wat is je Soul’s purpose en hoe kan je je pad volledig in alignment bewandelen?’ Emmely Jacobs – Human Design expert leert jou de kracht van jouw unieke Soul’s purpose.

♡ Masterclass Manifesteren met de Maan door Marloes Oosterveen. Je weet al dat ik je leer hoe je op dagelijks level manifesteert, en hoe je next level manifestaties realiseert. Maar weet je ook hoe je het maanritme kan gebruiken om jouw manifestaties nóg meer te versnellen en versterken, en dit nog gemakkelijker realiseren vanuit natuurlijke flow? Marloes leert het je in deze bijzondere Masterclass.

♡ Meditaties en Activaties: 10 extra visualisaties & meditaties over geld, verschillende audio’s (zoals oa een krachtige geld meditatie, alter ego, en in gesprek met geld), video’s over voeding & energie, ancient stretches, hoe te zorgen voor je energetisch lichaam, je weer verbinden met je hogere zelf, maar ook schulden & leningen en je doelen met een object verbinden. En ook: mijn enorm krachtige Regressie Hypnose en Rewiring Hypnose.

♡ EFT money sessie met Stefanie Caerts: Laat je beperkende overtuigingen en angsten los door middel van EFT. Emotional Freedom Technique, oftwel de tapping methode. Je kan gemakkelijk met deze methode zelf aan de slag en Stefanie zal je alles vertellen hoe je dat het beste kan doen. Een waardevolle tool die je niet wil missen.

Stap nu in bij Wealth Codes voor slechts 1997,- (incl btw). Deze prijs is tijdelijk en gaat snel omhoog!

Join Wealth Codes en je krijgt 09 augustus toegang tot de leeromgeving + FB community. 10 aug starten we met de 1e live sessie.
Stap nu in bij Money Queen voor slechts 1997 euro inclusief btw