Money Magnetics

 

Word een magneet voor geld in overvloed

– geld is een energy game –

Wist je dat de hoeveelheid geld dat je nu op dit moment hebt in je leven, gelijk staat aan wat jij nu gelooft over geld?

Om geld in overvloed aan te trekken, om dit met gemak en plezier te doen, en om ook blijvend geld aan te kunnen trekken in plaats van eenmalig, moet je de energetics van geld begrijpen.

Het is niet moeilijk.
Het is een energy game.

En je moet weten hoe je deze speelt.
Je moet weten hoe jij je op de frequentie van geld begeeft, zodat geld naar je toe komt.

Ik weet als geen ander hoe je dat doet. En ik leer het jou nu ook.


In mijn gratis Masterclasses ‘Money Magnetics’ leer ik jou de ‘regels’ van deze money game. Ik leer je onmisbare activaties die jouw geldmanifestaties gaan ontgrendelen, en die jouw relatie met geld gaan veranderen.

“Verandering is een keuze”

Hiii ik ben Dzanella en ik ben hier om je leven te veranderen.

Ik heb heel mijn leven lang een slechte relatie gehad met geld. Ik ben opgegroeid met veel beperkende overtuigingen rondom geld.

Hierdoor had ik veel schulden, altijd geld tekort. Ik werkte keihard om geld te verdienen en op een gegeven moment verdiende ik veel, maar het was ook zo weer weg.. waardoor ik altijd nèt genoeg of net níet genoeg had.

Ik wist dat het anders moest en dat ik niet meer op deze manier kon doorgaan. En diep van binnen voelde ik ook dat het anders kon.

Jarenlang heb ik me verdiept in energetics van geld. Ik leerde erover en paste het toe in mijn leven en alles veranderde.

“Verander wat jij nu gelooft over geld, en verander daarmee ook de hoeveelheid geld in jouw leven”

Ik stopte met mijn baan in loondienst, en startte mijn business dat binnen 2 jaar uitgroeide tot een business met omzet van 100.000 euro per maand.

Mijn vriend kon ook zijn baan opzeggen en nu leven we in volledige vrijheid. We reizen de wereld rond met onze kinderen en werken online. Op dit moment wonen we in Thailand.

Wat ik je ga leren gaat je leven veranderen. Ik leer je de energetics van geld en hoe je ook die shifts kan maken zodat je alle plafonds kan doorbreken.

Wanneer je dit snapt en toepast verandert alles. Ik heb geleerd dat het net zo makkelijk is om arm te zijn als rijk te zijn. We zijn alleen helaas geleerd om arm te zijn. En je kan dit herprogrammeren.

Ontdek wat jou al die tijd heeft tegengehouden. Ontgrendel jouw grote geldmanifestaties. 

Het maakt niet uit waar je nu staat en of je ondernemer bent of niet. Dit zijn de Wealth energetics en dus voor iedereen toepasbaar. Ook al verdien je al veel… als je next level wilt gaan is Money Magnetics de activatie voor jou.

De Masterclasses van Money Magnetics vinden plaats in mijn Phenomenal M. Facebook Community. Na aanmelding zul je een mail ontvangen met meer informatie en het linkje naar de Phenomenal M. Community.

Details

Datum sessies: 26 + 27 januari
Tijdstip: 12:00 uur (Nederlandse tijd)

Deze masterclass is slechts tijdelijk gratis.

Je krijgt nu 100% korting, normaal betaal je €888 voor deze masterclass